Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Toegangsdeur naar tuin maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: toegangsdeur naar tuin maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: toegangsdeur naar tuin maken

Toegangsdeur naar tuin maken

In een bestaande schutting, betondraad/houten palen, willen we een tuindeur laten maken. Dat mag een standaard maatvoering zijn, bijvoorbeeld 90 x 120 cm, graag met stevige constructie bijvoorbeeld basis van metaal met houten paneel eroverheen en afsluitbaar. We zijn zelf helemaal niet handig, maar tuinman kan wel al beplanting en betondraad wegknippen. Moderne stijl.

Stenen atelier in tuin bouwen

Wat kost het ongeveer om een stenen atelier met 1 toegangsdeur en lichtkoepels te laten bouwen van 3 x 6 meter. Gemetselde muren en plat dak. Binnenzijde ook afwerken: gladde muren, elektra, CV, waterleiding plus wasbak, vloer etc. Ik wil graag een globale indicatie van de kosten, in verband met de aankoop van een woning.

Een dubbele garage met twee aparte ...

Een dubbele garage met twee aparte roldeuren, platdak, constructie in baksteen, fundering en b etonvloer in 1 stuks, buiten en binnenmuren van steen. scheidingmuur ook van steen In 1 garage moet een kozijn met raam (themophane)komen en toegangsdeur naar tuin tekening aanwezig van architect geen elektra dakbedekking door derde riool door derde straatwerk aanhelen door derde

Eigenlijk is het geen garage maar een ...

Eigenlijk is het geen garage maar een grote schuur (geen keuze voor). Wij willen achterin de tuin (grensen aan de steeg) een stenen schuur met een schuindak (zolder) over de gehele breedte van de tuin. 2/3 van de schuur moet dicht worden en 1/3 als een soort overkapping met zijmuren. Hier moet dan ook de deur naar de steeg komen en kunnen wij oa de afvalcontainers plaatsen. Wij hebben zelf een kunststof kozijn voor de ramen aan de tuinzijde. In de steeg hoeft alleen de toegangsdeur en in het gesloten deel moet een deur. Onze buren op nummer 2 hebben een nieuwe garage en onze schuur moet ongeveer er zo uit gaan zien. Oude rotte/lekkende schuur moet weg. Afmeting ongeveer 6 meter lang, 2,5/3 meter breed

Aanleggen van poortdeur als toegangsdeur ...

Aanleggen van poortdeur als toegangsdeur tot/afsluiting van de tuin. Er moet een deurkozijn worden geplaats, aansluitend op de bestaande schuur, deur worden geplaats en afgehangen en hang en sluitwerk worden aangebracht (cilinderslot). Breedte 90-100 cm. hoogte 2,10 m tot 2.30 m.

1. Maken van raam in hardhouten ...

1. Maken van raam in hardhouten voordeur. Rond gat zagen (+- 30 cm) waarin een hardglazen raam kan worden geplaatst. 2. Maken van een toegangsdeur in achterkant garagebox. Garagebox grenst aan de tuin. Enkelsteens muur, waarin gat gemaakt moet worden, en kozijn met buitendeur geplaatst.