Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tochtstrip laten vervangen van een glazen schuifpui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tochtstrip laten vervangen van een glazen schuifpui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tochtstrip laten vervangen van een glazen schuifpui

Raam laten vervangen in dakkapel

Een draaikiepraam in een dakkapelkozijn dient te worden vervangen, inclusief glas en tochtstrip in de sponning. De afmeting van het raam is 103 cm x 61 cm. Eventueel moeten de tochtstrippen van de 3 andere dakkapelramen met dezelfde afmetingen ook te worden vervangen.

Tochtstrip laten vervangen van een glazen schuifpui

Ik heb een glazen schuifpui die grenst aan de tuin en wil graag de huidige tochtstrip laten vervangen zodat ik geen last meer heb van de tocht.

Kozijnen en voordeur na inbraak herstellen

De volgende reparaties zijn nodig (aan het houtwerk). Zie de toegevoegde foto's. -keukenraam & bovenlicht; de lijsten zelf en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 5x3 cm) -voordeur; deur zelf op 3 plekken (grootste circa 3x2 cm), voordeurstijl op 2 plekken & tochtstrip vervangen -slaapkamerraam boven; de lijst en de dorpels op 2 plekken (grootste circa 3 x 2 cm) -woonkamerraam; hier zijn ze binnengekomen en is de schade het grootst; aan de lijst zelf aan de zij-, voor- en onderkant op 6 plekken en de dorpels op 6 plekken (grootsten circa 10 x 3 cm), barst circa 20 cm in de stijl aan de kozijn aan de binnenzijde, de vensterbank zit los, er zitten gaten in het houtwerk door de noodsluiting. Aan dit (kantel/kiep) raam moeten ook 2 raamsluitingen met slot worden vervangen. Kan dit ook door jullie worden gedaan? Dan graag toevoegen aan de offerte. Hetzelfde geldt voor het pleisterwerk binnen, dichtbij dit kozijn. Dat is ook beschadigd. -Voor alle reparaties de vraag: is dit inclusief schilderwerk of moet ik hiervoor (bij een andere aanbieder) een aparte offerte voor opvragen?

Kapotte tochtstrip bij de voordeur vervangen

Graag wil ik een tochtstrip die kapot is laten vervangen. Het gaat om de voordeur.

Reparatie van de voordeur

Onze voordeur sluit niet goed meer. Ook moet de tochtstrip, brievenbus, deurdranger en deurslot vervangen worden. Kortom de deur heeft een make over nodig.

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.

Plaatsen van een nieuwe voordeur

Ik wil graag de huidige voordeur vervangen door een nieuw exemplaar. Overzetten van de scharnieren, drie-punt-slot en deurkruk. Aanbrengen van de brievenbus. De deurlijst voorzien van nieuwe tochtstrip. Plaatsen van het kleine glas in de deur. Alle materialen zijn aanwezig. Eventueel alleen nieuwe schroeven nodig.

Deuren vervangen, verven en afmonteren

Ik wil graag 4 deuren vervangen, deze deuren moeten geverfd worden, tochtstrip geplaatst worden, en in 2 deuren moet glas geplaatst worden. Het zijn allemaal binnendeuren. Het gaat om opdekdeuren. Waarnaar de deuren geplaatst moeten worden!

Massieve houten voordeur leveren en afhangen

Ik moet de voordeur vervangen. Vanuit de bouw is niet de beste kwaliteit geleverd. Ik zoek een vakman die een massief hardhouten deur van merbau of meranti kan leveren, het bestaande slot, beslag en driepuntssluiting kan overzetten en de deur kan monteren en afhangen. Afgelakt indien mogelijk. De woning is opgeleverd in 2007. Ik zoek een strakke deur met een raampje. Bijvoorbeeld Bruynzeel voordeur BRZ 45-305 (Avondrood). De huidige deurmaat is 90,5 x 231 cm , 55 mm dik. (Ongeveer maten gemeten met rolmaat) In de huidige deur zit een rand waar een rubberen strip in is geklemd. Deze sluit de deur tochtdicht af. Een goede afdichtingsstrip in de deur heeft de voorkeur. Indien u wel de deur kunt monteren maar niet kunt leveren, dan ontvang ik toch graag uw voorstel voor montage. De voorkeur geniet levering en montage. Bijlage: foto bestaande voordeur met tochtstrip. In afwachting van uw voorstel.

Tochtstrip plaatsen bij ramen en deuren

Wij hebben in onze woning 2 oude ramen en 2 deuren, waar ook oude tochtstrip in de kozijnen zit. We willen de tochtstrip graag laten vervangen.