Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Timmerwerk in woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: timmerwerk in woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: timmerwerk in woning

Timmerwerk in woning

Ik wil graag mijn vlizotrap laten repareren. De trap sluit niet goed meer. Het enige wat ons ontbreekt is een zwart rubber wieltje. Wat gaat ons dit kosten? Ik hoor het graag!

Timmerwerk in woning aan dakplaat

Hallo, Ik heb gevolgschade van een lekkage bij een dakraam. De schade betreft een aan de binnenzijde aangetaste dakplaat. De dakplaat bestaat uit geperste verlijmde vezels. Door de lekkage is is de dakplaat voor een deel aangetast.Het aangetaste gedeelte is +/- 50x50 cm groot en breekt nu makkelijk af. Door het dat daardoor ontstaan is zie rechtstreeks op de isolatie. Graag ontvang ik een offerte over de mogelijkheden tot en kosten van reparatie van de dakplaat.

Kozijn- en timmerwerk buiten de woning

Nieuw poort-kozijn met deuren plaatsen (deuren al aanwezig) en afdak reparen cq vervangen

Timmerwerk buitenzijde woning

De rabatdelen aan de zijkant van de woning en boven de garagedeur dienen vervangen te worden. Graag laat ik alles door de vakman controleren en daar waar nodig aan pakken.

Timmerwerk in de woning

In ons appartement, dat wij per 27 mei zullen krijgen, zit zowel in de woonkamer als de studeerkamer een niet-haakse hoek. We willen graag in de woonkamer een plank of hangende tv kast laten maken. En op de studeerkamer een bureauplank die zo is gezaagd dat het precies in de hoek tegen het raam past. Als derde willen we graag boven het bureau in dezelfde hoek een boekenplank laten maken. Ook weer met dezelfde niet-haakse hoek. We hebben foto's van beide kamers en op de bouwtekening laten zien hoe de planken qua oppervlakte er ongeveer uit zouden moeten zien. We hebben ook een foto van het beoogde materiaal (wit) en de manier van bevestigen. Eerder inmeten op afspraak is mogelijk.

Timmerwerk in en om de woning

Ik wil graag een stukje dakboei laten repareren en een aantal deurklinken (binnen) repareren. De klinken zitten los/zijn kapot. De dakboei is van kunststof.

Dakramen plaatsen en overig timmerwerk

Wij hebben een vrijstaande woning uit bouwjaar 2000 gekocht. We hebben al enige tijd de sleutel, maar door een sterfgeval in de familie hebben we nog weinig tijd gehad om de verbouwing voor te bereiden. We willen daar op de zolder 3 Velux dakramen laten plaatsen, op de 1e verdieping 2 Velux dakramen en in de badkamer een dakraam laten vervangen. Het huis heeft een heel mooi geglazuurd pannendak. We willen dat het buitenaanzicht netjes wordt en dat alle ramen dezelfde maat krijgen. Aan de binnenzijde moeten de schuine wanden op de zolder worden afgetimmerd met gipsplaten. Er zijn daar 3 ruimtes, waaronder een overloop. Ook in 2 kamers op de 1e verdieping moeten de schuine wanden worden afgetimmerd. Op de zolder willen we ook een verlaagd plafond in alle ruimtes laten maken. De gordingen op de zolder zitten laag. We maken graag een afspraak om de situatie hier met ons te bespreken en op te meten. Daarna ontvangen wij graag een gespecificeerde offerte in posten. Er staan foto's van de woning op Funda.

Binnendeuren afhangen en kast aanpassen

Ik wil in mijn woning graag wat timmerwerk laten verzorgen. Ik heb op dit moment een inbouwkast die ik wil laten aanpassen. Er zitten nu klapdeurtjes in, maar ik wil er graag schuifdeuren in laten maken. Ik heb in mijn woning nog oude stompe boarddeuren. Ik wil er 7 of 9 laten vervangen door deuren die ik zelf kan aanschaffen bij Gamma. Ik maak graag een afspraak om de klussen hier even te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Timmerwerk in de woning

Ik wil graag een 3-tal klussen laten uitvoeren: 1) trapkast 2) plinten in de gehele woning 3) bureau. In de bijlage is een gedetailleerd overzicht te vinden van de werkzaamheden.

Divers timmerwerk in de woning

Ik heb een aantal timmerklussen in mijn woning. Het gaat om het plaatsen van vensterbanken en het afwerken van de binnenzijde van een geplaatste dakkapel. Verder om het timmeren van een koof om een afvoerbuis onder de trap en het maken van een luikje, voor de bereikbaarheid van de leidingen van de wasmachine en droger. Er moeten eventueel ook nog plinten worden geplaatst in de woonkamer. Ik ben door de weeks in het buitenland, maar op vrijdagen na 13:00 ben ik thuis. Dan kan ik een bezoek inplannen om alle klussen door te spreken.