Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Timmerklussen in een nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: timmerklussen in een nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: timmerklussen in een nieuwbouwwoning

Meerdere timmerklussen in een nieuwbouwwoning

In een nieuwbouw woningen moeten een aantal timmer klussen worden uitgevoerd. Er moeten circa 140 cm hoge plinten geplaatst worden en circa 10-12 cm afgelakt tegen betonwanden en binnenwanden te lijmen met verschillende binnen en buitentenstekken. Daarnaast moet een boekenkast worden ingekort en meerdere andere kleine klussen.

Timmerwerk in een nieuwbouwhuis

In onze nieuwbouwwoning moeten een aantal timmerklussen worden uitgevoerd. Graag laten wij planken maken in de trapkast in de woonkamer. Verder ook een plastic vouwdeur en planken in een kast van 1 x 1 m1. Ook moeten er vitragerails worden opgehangen, schilderijrails/plinten en rails in de slaapkamers. Wij laten dit graag op korte termijn uitvoeren.