Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Terrasdeur vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: terrasdeur vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: terrasdeur vervangen

Terrasdeur vervangen

Ik wil mijn terrasdeur laten vervangen. Dit moet inclusief aluminium kozijn in ral kleur wit met een glasdeur die rechts draait naar buiten. De deur moet 91,8 bij 219,5 cm worden en voorzien zijn van HR++ glas. Deze moet uitgevoerd worden met een meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag S2 politiekeurmerk. De kruk en het cilinderwerk moet binnen en buiten zijn.

Terrasdeur vervangen

De deur van het dakterras moet vervangen worden, deze kwam tijdens een storm helemaal los. Mogelijk moet ook de frame eromheen worden vervangen. De deur moet ook op slot kunnen. Hiervoor zoek ik een vakman die mij een complete offerte kan bieden inclusief materialen en werkzaamheden. De deur heeft volgens mij een standaard afmeting.

Terrasdeur afhangen

Ik heb een nieuwe terrasdeur met glas. Deze moet de oude deur vervangen. Scharnierwerk en dergelijken kan overgezet worden. De oude deur hangt er nog in.

Houten dorpel van de terrasdeur vervangen

Vervangen van een rotte onderdorpel van een schuifpui, bestaande uit 2 ramen en 1 schuifdeel. Breedte is 4 meter. Soort materiaal in overleg met de vakman.

Driepuntssloten en sleufventilatie in deuren aanbrengen

Voor de terrasdeur die vanuit de woonkamer naar het dakterras opengaat willen we graag een verbetering van het enkel slot wat er nu in zit door het te vervangen door een driepuntsslot. Daarvoor willen we graag een prijsindicatie inclusief montage etc. deuren te zien op foto rechts. Omdat het een monument is en er nergens raam(nacht)ventilatie mogelijk is heeft de bouwkundig inspecteur gesuggereerd om eventueel in deur sleufventilatie aan te brengen. Vraag is of dit ook door uw bedrijf geplaatst kan worden en wat daarvoor per deur of raam grofweg de prijs gaat worden.

Terrasdeur op maat maken

Ik wil graag mijn terrasdeur laten vervangen. Breedte 130 cm hoogte 250 cm. De gewenste deur heeft dubbelglas met ruitprofiel en is van hardhout.

Terrasdeur vervangen

Oude deur verwijderen. Nieuwe deur plaatsen alsmede glas.

Houten dorpel van de terrasdeur vervangen

Dorpel vervangen van hout. Afmeting ongeveer: lengte 160 centimeter x breedte 9 centimeter x hoogte 8 centimeter.

Terrasdeur op maat maken

Ik ben op zoek naar een vakman die ons kan adviseren over het vervangen van de deur naar het dakterras, eventueel inclusief sponning. De voorkeur gaat uit naar een houten deur met ruit. De huidige deur (of eigenlijk deurtje) is oud en rot en bevat geen raam. De afmeting is niet standaard; 148 bij 70 cm. Uiteraard is het ook de bedoeling de nieuwe deur (inclusief eventuele sponning) uiteindelijk te bestellen/vervaardigen en plaatsen. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Terrasdeur en slaapkamerdeur vervangen

Hierbij wil ik graag mijn terrasdeur met éénpuntssluiting (geen vaste maat, zal ingemeten moeten worden) vervangen en mijn huidige slaapkamer schuifdeur laten vervangen voor een vaste deur. Deze heeft wel een vaste maat. Materialen schaf ik niet zelf aan, graag opnemen in de offerte. Het gaat om houten deuren. Bij voorbaat dank.