Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tapijt en lijm verwijderen van trap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tapijt en lijm verwijderen van trap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tapijt en lijm verwijderen van trap

Traprenovatie dichte trap

Ik zou graag mijn trap willen renoveren. De trap heeft tapijt erop wat verwijderd moet worden. Vervolgens moet het lijm eraf gehaald worden, stootborden en overzettreden geplaatst worden met anti-slip strip. Het materiaal komt van de praxis en is van hout. De trap heeft een bocht naar links. Mogelijk moet er eerst gelakt of gebeitst worden met betrekking tot de onderdelen.

Traplijm verwijderen

Verlijmd tapijt op trap verwijderen. Het gaat om 13 treden, inclusief stootborden en lijmresten. Lijm/kit is bruin van kleur. Gedeelte van tapijt is er al af getrokken.

Tapijt en lijm verwijderen van trap

Wij willen onze 2 trappen aanpakken. Graag willen wij weten of jullie dit voor ons kunnen doen, wanneer en wat de kosten zijn. Het tapijt moet worden verwijderd. Ik vermoed dat er lijmresten zijn maar dat weet ik niet, die willen we ook laten verwijderen. Het gaat om 2 dichte trappen met 12 treden. We horen graag wat jullie voor ons kunnen betekenen.

Trap bekleden met tapijt

Ik wil tapijt over de hele trap laten bekleden het tapijt heb ik al maar de lijm heb ik nog niet omdat ik niet wist welke lijm daar het beste voor zou zijn

Trap stofferen

Ik heb een trap met een draai naar links, 14 treden. Deze moet gestoffeerd worden. Het liefst ontvang ik offertes inclusief bekleding (tapijt, maar ben ook benieuwd naar pvc),lijm, aluminium strip (voor de overloop van de trapbekleding naar de vloer van de hal) en arbeidskosten (alles inclusief dus). Ik ontvang graag een e-mail met alle mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Gelijmd tapijt verwijderen van de trap

Wij laten graag het tapijt verwijderen van de open trap van de 1e naar de 2e verdieping. De lijm onder het tapijt is niet op waterbasis. Althans, het tapijt was beneden lastig te verwijderen. Het gaat om 13 treden tussen de 80 en 127 cm breed. De trap heeft 2 hoeken. Graag ontvangen wij een prijsopgave. Bij een interessante aanbieding willen wij ook nieuwe trapbekleding bij u afnemen en laten plaatsen. Het heeft onze voorkeur om de klus in week 52 te laten uitvoeren, omdat we dan vakantie hebben.

Tapijt van trap verwijderen

Het verwijderen van tapijt op een trap, verlijmd met bruine lijm. Het zijn veertien treden. Het tapijt mag ook afgevoerd worden. We moeten 31 augustus opleveren met een eerste controle van de woningbouw op 14 augustus. Het liefst zouden we dus iemand vinden die op zeer korte termijn langs kan komen om te helpen.

Traprenovatie

Wanneer kan je onderstaande opdrachten uitvoeren en wat kost dit? 1) Prioriteit: Ik heb een open trap van 26 treden, waarvan de lijm op waterbasis, aan alleen de onderkant afgehaald moet worden. De treden + zijwanden + tralies moeten geschuurd worden. Eventuele oneffenheden moeten weggewerkt worden. Hierna moeten alleen de zijwanden + tralies van de trap geverfd worden. Note: heb tapijt al zelf van de treden gestript. Ook de lijm aan de bovenkant van de treden al zelf verwijderd. 2) Tapijt op de overgang moet ook tegelijkertijd verwijderd worden. Schatting 2 x 3 meter. 3) Bij tevredenheid, na resultaat boven genoemde 2 punten: afhankelijk van de prijs, ook meteen de trappen + overgang voorzien van pvc of vinyl. Voorkeur gaat ook uit, om de traptreden te voorzien van LED verlichting.

Tapijt en lijm van trap verwijderen

Vloertapijt en lijm van de trap verwijderen. Het is de trap dat gaat van de begane grond tot de eerste verdieping. Het zijn 14 treden. Daarna ga ik de trap verven.

Trap met CanDo treden en stootborden renoveren

Wij hebben 2 trappen met ieder 2 bochten erin en 12 treden. Deze trappen zijn bekleed met dik tapijt en daarvoor in de plaats willen wij de CanDo treden/stootborden. Helaas zijn de zijkanten van de trap ook bekleed met ditzelfde tapijt, en hier zouden wij bijvoorbeeld hele nieuwe zijkanten overheen willen. Het tapijt is namelijk gelijmd met lijm die niet te verwijderen is. Graag zouden wij van u een indicatie ontvangen voor de kosten voor deze traprenovatie. Het tapijt zullen wij zelf verwijderen.