Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Taatsdeur met zijlicht plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: taatsdeur met zijlicht plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: taatsdeur met zijlicht plaatsen

Taatsdeur tussen hal en woonkamer

Ik heb interesse in een taatsdeur tussen hal en woonkamer. De breedte is ongeveer 1.34 meter, hoogte ongeveer 2.50 meter. Liefst met 1 draaipunt en geen zijlicht. Volledig van glas.

Taatsdeur met zijlicht plaatsen

Het betreft een voordeur met zijlicht. Deze moet gedeeltelijk van hout zijn met eventueel een stalen (aluminium) kader. Ook moet er dubbel glas in worden verwerkt. Totale breedte kozijn: 1800x2500mm Deur: 1200mm breed Zijlicht: 60mm breed Pivoterende deur!!

Taatsdeur met zijlicht leveren en plaatsen

Voor onze nieuwbouw woning zoeken wij een taatsdeur met zijlicht. De doorgang is 1.75 x 3 meter (is er bij deze hoogte een taatsdeur mogelijk?). Bij voorkeur met stopverf gezet. Een viervlaks glasverdeling, in de deur en in het zijlicht. Graag zou ik hier een offerte van willen.

Taatsdeur met veiligheidsglas maken en plaatsen

Wij hebben op dit moment tussen onze woonkamer en hal een kozijn met bovenlicht, zijlicht en een dichte vlakke deur. We willen het kozijn en de deur graag geheel laten verwijderen, de wanden laten afwerken en er daarna een zwarte stalen taatsdeur in laten plaatsen. We willen een deur van 90 cm breed, verdeeld in 4 vlakken, zonder kozijn, met gehard veiligheidsglas. We willen links of rechts van de deur een paneel van 40 cm breed.