Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Taatsdeur monteren tussen de hal en woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: taatsdeur monteren tussen de hal en woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: taatsdeur monteren tussen de hal en woonkamer

Stalen enkele taatsdeur monteren

Graag uw offerte voor een stalen taatsdeur (enkele deur). Het betreft een nieuwbouwwoning en wij willen de deur geplaatst hebben tussen de hal en de woonkamer. Wij willen aan beide kanten een handvat erop: een lang handvat, geen deurklink principe. De afmetingen zijn 260 cm hoogte en 98 cm breedte. Wij wensen dat de deur in 4 stukken met glas wordt verdeeld. De woning zal eind november opgeleverd worden. Uitvoering mag in januari zijn.

Stalen pendeldeur in een nieuwbouwwoning plaatsen

Wij krijgen op 23 november de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We willen daar tussen de woonkamer en de hal graag een zwarte stalen taatsdeur zonder kozijn laten monteren. Ik ontvang hierover graag uw advies en een prijsopgave. Ik kan u de bouwtekening met de maten even mailen.

Stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren

Lezer, Graag ontvang ik uw offerte voor een dubbele stalen taatsdeur en schuifdeur (specifieke keuze moet ik nog maken). Afmeting ongeveer 180brx240hoog. (incl inmeten, glas, montage) Zie uw offerte graag tegemoet. Vriendelijke groet,

Taatsdeur monteren tussen de hal en woonkamer

Ik wil tussen onze hal en woonkamer graag aluminium taatsdeuren met glas en slanke profielen laten monteren. De hoogte van de opening is 297 cm, de totale breedte is 149 cm, dus ongeveer 74 cm per deur. Ik ontvang hiervoor graag uw aanbieding.

Aluminium of stalen dubbele taatsdeur monteren

Op zoek naar aluminium of stalen dubbele (pendel) taatsdeur of enkel met een vast deel voor de afmetingen 2 breed x 2,40 hoog. Aluminium met slank profiel (met glas)

Stalen taatsdeur laten monteren

Graag ontvang ik van u vrijblijvend een offerte voor een stalen taatsdeur, afmetingen 2,50 meter hoog, 1,00 meter breed en verdeeld in 4 vakken.

Stalen taatsdeur laten monteren

Ik wil graag een stalen taatsdeur van de hal naar de kamer. Afmeting 1. 80 breed 2. 20 hoog.

Taatsdeur monteren

Ik wil graag een taatsdeur. Afm is 2.00 breed bij 3 hoog Weet ik nog niet

Stalen taatsdeur monteren

Ik zou graag een stalen taatsdeur willen in mijn woning ter afsluiting van hal en woonkamer. Hij moet 209,2 hoog bij 128,5 breed worden. Uiterlijk moet eruit zien als 3 blokken glas boven elkaar.

Taatsdeur leveren en monteren

Prijsopgave metalen taatsdeur 246 x 95 cm. Monteren apart specificeren a.u.b. Aluminium met slank profiel (met glas). Kan er iemand langskomen om te mogelijkheden zijn?

Partners

Partners van Casius