Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen

Taatsdeur tussen hal en woonkamer

Ik heb interesse in een taatsdeur tussen hal en woonkamer. De breedte is ongeveer 1.34 meter, hoogte ongeveer 2.50 meter. Liefst met 1 draaipunt en geen zijlicht. Volledig van glas.

Taatsdeur in de woning monteren

Wij willen graag een taatsdeur van hal naar woonkamer en van keuken naar bijkeuken. Daarnaast nog een tussenwand van ca. 3,6 meter breed. Weet ik nog niet

Taatsdeuren leveren en plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de keuken en de tussen hal. En van de tussen hal naar de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten witte taatsdeur. De afmetingen zijn 201cm breed en 280cm hoog. Graag zou ik een prijsopgave willen ontvangen. Hout (met glas)

Taatsdeur van de hal naar woonkeuken plaatsen

Ik wil een taatsdeur in het gedeelte van de hal naar de woonkeuken. Afmetingen circa 210 hoog x 120 breed. Dit moet een aluminium deur met slank profiel (met glas) worden.

Taatsdeur in de hal maken

Taatsdeur tussen gang en woonkeuken laten maken. Afmetingen zijn 100 x 264 mm. Qua materialen weten wij het nog niet helemaal, graag laten wij ons daarover adviseren.

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een houten taats deur tussen de hal en de kamer. Breedte 1. 20 lengte 2. 50 m Hout (met glas)

Stalen taatsdeur plaatsen

Ik zou graag een stalen taats deur van de hal naar de woonkamer/keuken willen van 1meter breed bij 260 hoog . En een douchewand van 1200x2600 hoog. Weet ik nog niet

Dubbele taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur (van hout en glas) tussen de hal en de woonkamer in ons nieuwe appartement. De afmetingen (van de deuropening) zijn hoogte 270 centimer, breedte 80 cm. Per deur. Hout (met glas)

Dubbele pendeldeur aanbrengen

Ik wil graag een taatsdeur (dubbele deur) tussen mijn hal en woonkamer. De totale sparing is 135 centimeter breed bij 235 centimeter hoog. Graag zou ik een offerte van jullie willen ontvangen voor zowel een hout met glas als aluminium met glas profiel.

Taatsdeur in de hal plaatsen

Het gaat om een deur van de hal naar woonkamer. Geen telefoonnr. Ivm doof. Weet ik nog niet

Partners

Partners van Casius