Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Taatsdeur afscheiding maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: taatsdeur afscheiding maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: taatsdeur afscheiding maken

Taatsdeur plaatsen

Voor de afscheiding van de keuken en de woonkamer willen we een aluminium taatsdeur (zwart) en een aluminium deur voor in de woonkamer(zwart). Aluminium met een slank profiel (met glas). Het gaat om een gietvloeren ondergrond. Afmetingen: 4,03 meter breed en 2,70 meter hoog.

Taatsdeur afscheiding maken

Ik wil een taatsdeur laten maken als een onzichtbare afscheiding tussen 2 kamers laten maken van ongeveer 1.50 bij 3 meter in multiplex zonder glas. Het draaipunt moet ongeveer 10/15 centimeter van de kant af zijn en het moet van hout met glas gemaakt worden.

Taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur voor de afscheiding keuken en woonkamer met de afmetingen van 4 meter breed en 260 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur ter afscheiding van hal en woonkamer. De ruimte waar de deur in mag komen is: hoog 209,2 cm x breedte 128,5 cm. Materiaal: staal. Ik weet niet of de ruimte hiervoor geschikt is. Over drie weken wordt de boerderij opgeleverd dan zou u kunnen komen kijken (in onderling overleg).

Houten kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Aangezien ik de prijzen van stalen taats deuren en kozijnen erg hoog vind, ben ik benieuwd of het bedrag met hout gunstiger uitpakt. Mijn voorkeur gaat uit naar: 1x taatsdeur met kozijn circa 239 cm hoog en 103 cm breed. Met 5x dezelfde maat glasvlakken opgestapeld, scharnier rechts en alleen naar binnen draaiend. En een losse afscheiding/pui circa 239 cm hoog en 120 cm breed die ook 5 gestapelde glasvlakken bevatten ten behoeve van een open ruimte die wat afgeschermd moet worden. Met een industriële uitstraling.

Taatsdeur in smalle woonkamer

Materiaal: Aluminium (met glas). Een offerte voor een metalen taatsdeur als afscheiding in smalle woonkamer van 3,5 meter breed en 2,80 of 3 meter hoog, ongeveer. Taatsdeuren met een vierkant vlakverdeling. Er ligt een laminaatvloer op beton. Kunt u die leveren en wat zou dat kosten?

Taatsdeur tussen gang en woonkamer plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur als afscheiding tussen de gang en de woonkamer. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitvoering van glas en staal maar ben ook benieuwd naar de kosten bij een uitvoering in hout. De afmeting van de deur is ongeveer 1.05 meter breed en ongeveer 2.60 meter hoog.

Woon- en eetkamer scheidende taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een aluminium taatsdeur als afscheiding tussen mijn woonkamer en eetkamer. ongeveer 2 bij 2,5