Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Systeemplafond in een winkel maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: systeemplafond in een winkel maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: systeemplafond in een winkel maken

Systeemplafond vervangen

Het gaat om de reparatie/vervangen systeemplafond(platen) na waterschade bovenwoning. Het gaat om ongeveer 5 tot 8 grote plafondplaten [(google brengt mij op een standaard afmeting van 1,20 x 0,60 meter)]. Bij voorkeur uiteraard gelijke platen als de reeds bevestigde, zodat de winkel er naar behoren uit blijft zien wanneer men naar het plafond kijkt. (Zie foto's). - Na ontvangen van de offerte stuur ik deze door naar de verzekering - Zodra de verzekering reactie geeft (positief of negatief) mag de klus worden ingepland.

Systeemplafond in een winkel maken

Ik wil 100 m2 aan systeemplafond aanbrengen in mijn winkel. Ik wil het plafond zonder verlichting hebben. Het is geen ruimte van 20 bij 5 meter maar het is een open ruimte waar niet alles recht is.

Systeemplafond herstellen

Ik heb een winkelpand verbouwd en het systeemplafond wat hierin aanwezig is, was op bepaalde plekken gebroken en bevlekt. Verder heb ik zelf aan de zijwanden de randprofielen en hierbij horende dwars profielen, randprofielen en platen verwijderd. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor wat de kosten zullen zijn dit te herstellen. Er is redelijke haast bij geboden, de planning is de winkel zaterdag 22 april te openen.