Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Svedex deur afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: svedex deur afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: svedex deur afhangen

Svedex opdek binnendeur leveren en plaatsen

Ik zoek een partij die een deur met de maten 2315 x 930 x 39 en kleur Superlak Alpine wit opdek, honingraatvulling kan leveren en plaatsen. Om exact te zijn moet het deze deur zijn: gemonteerd slot Sx 210 nikkel-zilver vrij & bezet:1050. Paum. Boring op FSC mix 70% SCS-COC Badkamer. Dit moet plaatsvinden in een complex welk bereikbaar is per lift.

Opdekdeur op maat maken en plaatsen

Mijn badkamerdeur is een opdek deur in een stalen nastel kozijn. Het huis is gebouwd in 1995. In de loop der jaren is de deur steeds meer gaan klemmen, vooral zomers kan de deur niet meer dicht. Het scheelt een aantal mm. Een oplossing lijkt mij om een deur te laten maken die in de breedte aan fractie smaller is. Ik ga ervan uit dat mijn bestaande deur niet op maat is te maken. Het kozijn vervangen lijkt me geen optie, gelet op het nodige hak- en breekwerk. De afmetingen: Deurhoogte 211,5 cm Deurbreedte 83,2 cm Kozijnbreedte 83 cm Merk Svedex, kleur gebroken wit.

Svedex deur afhangen

1 deur afhangen Svedex AL14 van 2315 x 880 mm. Er hoeft geen glas gezet te worden. De deur en toebehoren verzorg ik zelf. Het kozijn is nieuw. Graag een indicatie van de kosten hiervoor.

Opdekbinnendeur repareren of vervangen

Er zit een deuk in de wc-deur en die wil ik graag laten repareren als dat mogelijk is. In de bijgevoegde documenten heb ik foto van de deur en grootte deuk. Merk deur is Svedex. Als het mogelijk is, graag zo snel mogelijk. Ik hoor graag van u. NB Mag op korte termijn gebeuren, eventueel in het weekend.

Scheidingswand op zolder laten aanbrengen

Ik wil graag een scheidingswand op zolder laten aanbrengen, zodat een extra kamer op zolder ontstaat. Mijn voorkeur gaat uit naar metalstud profielen met isolatie. De profielen moet verlijmd worden in verband met vloerverwarming. Op de wand dienen twee schakelaars te worden aangebracht in verband met het bedienen van wandlichten. In de wand dient een deur te komen (Svedex standaard deur). Graag een offerte voor arbeidsloon en materiaal gesplitst. Huis moet nog worden gebouwd oplevering is sept/okt 2017.

Svedex binnendeur afhangen

Ik heb een Svedex opdek-binnendeur met een gat er in. Deze wil ik laten vervangen. Ik heb de nieuwe deur al in huis. Wat er dus moet gebeuren is: - de oude deur demonteren; - de nieuwe deur afhangen; - de deurklink van de oude naar de nieuwe deur verplaatsen.

Brandvertragende deur herstellen

De deur tussen de hal en de garage sluit slecht na waterschade. Het is een brandvertragende deur van Svedex in een stalen kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het herstel van de deur.

Nieuwe binnendeur leveren en plaatsen

Huidige deur is van Svedex. Er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in. Vakman moet de deur ook leveren. Dus leveren en plaatsen van een binnendeur.

Kapotte binnendeur vervangen

huidige deur is van svedex. er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in.

Stompe Svedexdeur plaatsen

Plaatsen stompe deur. Betreft een Svedex paneeldeur zonder glas. Deur leveren we zelf.