Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Svedex deur afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: svedex deur afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: svedex deur afhangen

Svedex deur afhangen

1 deur afhangen Svedex AL14 van 2315 x 880 mm. Er hoeft geen glas gezet te worden. De deur en toebehoren verzorg ik zelf. Het kozijn is nieuw. Graag een indicatie van de kosten hiervoor.

Opdekbinnendeur repareren of vervangen

Er zit een deuk in de wc-deur en die wil ik graag laten repareren als dat mogelijk is. In de bijgevoegde documenten heb ik foto van de deur en grootte deuk. Merk deur is Svedex. Als het mogelijk is, graag zo snel mogelijk. Ik hoor graag van u. NB Mag op korte termijn gebeuren, eventueel in het weekend.

Scheidingswand op zolder laten aanbrengen

Ik wil graag een scheidingswand op zolder laten aanbrengen, zodat een extra kamer op zolder ontstaat. Mijn voorkeur gaat uit naar metalstud profielen met isolatie. De profielen moet verlijmd worden in verband met vloerverwarming. Op de wand dienen twee schakelaars te worden aangebracht in verband met het bedienen van wandlichten. In de wand dient een deur te komen (Svedex standaard deur). Graag een offerte voor arbeidsloon en materiaal gesplitst. Huis moet nog worden gebouwd oplevering is sept/okt 2017.

Svedex binnendeur afhangen

Ik heb een Svedex opdek-binnendeur met een gat er in. Deze wil ik laten vervangen. Ik heb de nieuwe deur al in huis. Wat er dus moet gebeuren is: - de oude deur demonteren; - de nieuwe deur afhangen; - de deurklink van de oude naar de nieuwe deur verplaatsen.

Brandvertragende deur herstellen

De deur tussen de hal en de garage sluit slecht na waterschade. Het is een brandvertragende deur van Svedex in een stalen kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het herstel van de deur.

Nieuwe binnendeur leveren en plaatsen

Huidige deur is van Svedex. Er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in. Vakman moet de deur ook leveren. Dus leveren en plaatsen van een binnendeur.

Kapotte binnendeur vervangen

huidige deur is van svedex. er zit een gat in en we willen de deur dus graag vervangen. Het liefst een nette deur met een raam er in.

Stompe Svedexdeur plaatsen

Plaatsen stompe deur. Betreft een Svedex paneeldeur zonder glas. Deur leveren we zelf.

Deur in trapgat maken (met raampje erboven)

We hebben een gedeeltelijk open trap in de woonkamer. Dat wil zeggen de zijkanten zijn afgedicht (rechts met een muur, links met een trapkast) maar de voorkant niet, omdat 's winters alle warmte naar boven trekt willen we op gelijke hoogte met de trapkast een deur in het trapgat laten maken, met daarboven een raampje voor de lichtinval. Hiervoor zou ik graag een offerte laten maken. Het is een nieuwbouwwoning (2008) en we hebben overal Svedex deuren dus het lijkt ons het mooist nu ook voor een Svedex deur te kiezen. Alle deuren zijn met drie scharnieren bevestigd. (Twee boven één onder.)

Wij willen graag een nieuwe ...

Wij willen graag een nieuwe woonkamerdeur. We weten welke ,maar die moet op maat worden gemaakt, ingekort (doet de fabriek). Het is een deur met al ingebouwd glas (8 stuks) Wij willen graag iemand, die de maten goed kan opmeten, die evt. het slot kan vervangen en die de deur kan ophalen en inhangen. De deur moet nog worden besteld. (svedex) Hij wordt afgelakt geleverd. Het gaat dus om 1 deur.