Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stompe deuren afhangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stompe deuren afhangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stompe deuren afhangen

Deuren afhangen

We willen graag een aantal (afhankelijk van de prijs tussen de 3 en 7) binnendeuren vervangen en laten ophangen. Het gaat om stompe deuren. De deur van gang naar woonkamer willen we waarschijnlijk met glas. De rest zijn gewoon simpele deuren.

Stompe binnendeuren plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 7 binnen deuren. Het gaat om stompe deuren, de kozijnen blijven gewoon zitten. Het gaat alleen om de scharnieren plaatsen en de sloten eventueel, maar ik denk niet dat die vervangen hoeven te worden. De afmetingen van de deuren zijn volgens mij 81,5 bij 201 cm.

Twee stompe deuren afhangen

Ik heb twee stompe binnendeuren gekocht en wil deze graag laten monteren. Een deur moet ongeveer een centimeter worden ingekort. Het huidige hang en sluitwerk is nog goed, ik weet nog niet of ik dit wil hergebruiken of dat ik nieuwe koop. Het zijn hardhouten deuren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Nieuwe binnendeuren afhangen

Ik wil 3 nieuwe stompe binnendeuren laten afhangen en afmonteren. In de deuren komt een nieuw slot, maar de koperen deurkruk en scharnieren willen we opnieuw gebruiken. Graag ontvang ik een offerte.

Stompe binnendeuren afhangen

Ik wil graag 5 stompe binnendeuren laten afhangen. In 1 deur moet glas worden geplaatst. Ik wil ook de oude scharnier- en slotgaten in de kozijnen laten wegwerken. De deuren koop ik graag zelf. Ik ontvang graag uw offerte voor deze klus.

6 binnendeuren vervangen

We willen 6 binnendeuren laten vervangen. Hierbij willen we weten wat mogelijk is. De deuren moeten allen even hoog worden maar hebben verschillende breedtes. Het zijn nu opdekdeuren. We willen een afspraak maken om alles hier in te meten en ons te laten adviseren over de mogelijkheden. We horen ook graag of het opdekdeuren moeten worden of dat stompe deuren ook mogelijk zijn.

Stompe binnendeuren plaatsen en schilderen

Ik laat graag 4 dichte stompe binnendeuren plaatsen met hang- en sluitwerk. Ik wil ze daarna ook laten schilderen. Ik heb de deuren al gekocht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag drie deuren laten plaatsen. Het gaat hier om binnen deuren op de benedenverdieping. Het zijn stompe deuren. De deuren zal ik kopen bij Gamma en bij mij thuis laten brengen. Graag vrijblijvend informatie omtrent de kosten hiervan. Gelieve via e-mail te reageren. Ik heb de afmetingen van de deuren niet en er hoeft geen glas in. Het gaan simpele deuren zijn.

Afhangen van binnendeuren

Ik wil een aantal binnendeuren in huis vervangen. Ik denk aan 2 stalen binnendeuren stomp, met rolslot, 1 stalen binnendeur hangend / rollend en 3 gewone stompe binnendeuren met klink . Ik heb hulp nodig met inmeten en een deskundige blik of kan wat ik wil. Na opmeting bestel ik de deuren en het beslag en dan kan er professioneel worden afgehangen. De binnendeur kozijnen moeten dan worden afgelakt.

Deuren afhangen

We hebben 2 nieuwe praxis binnendeuren gekocht. Glas (3x) is bijgeleverd, moet er nog ingezet worden. Betreft 1 opdek en 1 stompe deur. Bij de opdekdeur zitten al scharnieren, bij de rest niet. Kan zijn dat de deuren iets bijgeschaafd moeten worden. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius