Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stijlvolle trap maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stijlvolle trap maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stijlvolle trap maken

Stijlvolle trap maken

Naar welk type trap bent u op zoek? Design / moderne maatwerk trap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Voor een winkel in Breda zoek ik een stijlvolle trap die qua kwaliteit ook voldoet als winkeltrap. Beetje lichte houtkleur passend bij de wanden van western red ceder. En graag iets dat toch betaalbaar blijft. Zou graag offerte van jullie ontvangen zodat ik weet of jullie voor mij de beste optie zijn. Ik ben een belegger en doe mijn best mijn voordeel te halen aan de inkoopkant. Hopelijk hebben jullie daar iets voor. Wanneer u mij een mail stuurt kan ik de maten van de trap direct doormailen plus tekening.

Industriële trap met onder- en bovenkwart

In een voormalige ambachtsschool wordt binnenkort gestart met het realiseren van onze nieuwe woning. Wij willen daar een stijlvolle industriële trap laten plaatsen met een onder- en bovenkwart. De verdieping is maar liefst 4 meter hoog. We denken aan een geheel metalen trap of een combinatie van hout en metaal. We gaan graag in gesprek met trappenspecialisten die hier ervaring mee hebben. We ontvangen graag uw voorstel en een prijsopgave.

Wij hebben bij vaste trap (begane ...

Wij hebben bij vaste trap (begane grond-eerste verdieping) geen trapleuning meer. Graag willen wij een stevige, maar ook stijlvolle trapleuning laten maken. Dit ook gezien de veiligheid van ons toekomstige gezin (eerste kind is onderweg). Liefst van houten spijlen met mooie vorm indien mogelijk ?

Ik ben op zoek naar een creatieve ...

Ik ben op zoek naar een creatieve stijlgevoelige timmerman/interieurbouwer. Het gaat om ons huis uit 1910 en het ontwerpen en bouwen van: - een hoogwaardige kast in een nisje van de woonkamer (80b 270h) - een stijlvolle, praktische/compacte garderobe onder de trap in een en klein halletje - een ombouw voor de vaatwasser en - kastdeur voor wasmachine en droogcombinatie.