Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stelling maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stelling maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stelling maken

Stelling maken

Ik wil een stelling laten maken met een diepte van 20 cm. Deze afmeting is vrijwel niet te koop en daarom moet ik het laten maken. De stelling mag gemaakt worden van goedkoop/simpel materiaal (hout?). Het wordt een stelling voor in een kast, dus het hoeft geen luxe uiterlijk te hebben en het kan op een simpele, maar uiteraard wel stevige, manier gemaakt worden. De afmetingen zullen zijn: 200 cm hoog 40/50 cm breed 20 cm diep Met schappen van 20 cm hoog (dus 10 vakjes van 20 cm).

Stellingkast in gang maken

Ik wil graag voor twee wasmanden een kleine stellingkast van hout laten maken. De wasmanden kunnen dan boven elkaar worden geplaatst. Het is de bedoeling dat de wasmanden op planken komen te staan, maar de eerste mag ook op de grond staan met de stelling eroverheen. Boven de wasmanden graag nog twee planken met een hoogte van 20-30 cm, waarbij geen zware objecten (sportkleding) op geplaatst zullen worden. De afmetingen; Hoogte per wasmand is 80 cm (maximale totale hoogte 220 cm) Breedte stellingkast 46 cm Diepte stellingkast 35 cm

Garderobe van steigerhout en steigerbuizen maken

Ik wil graag in onze hal/gang een stelling/kapstok/garderobe laten maken van steigerhout en steigerbuizen. Ongeveer 1.70 meter breed en 2 meter hoog. Het plafond is 2.60 meter hoog. De diepte ongeveer 40 cm. Een voorbeeld van wat ik wil, kan ik mailen. En graag zou ik om onze 2 radiatoren in de woonkamer een ombouw willen waardoor er 2 venster-/zitbanken gerealiseerd worden.

hout stelling

Houten winkel stelling voor een dranken winkel. Stelling gemaakt bijv. van planken vurenhout Totale lengte 8 meter hoogte 2,50 diepte 40 cm. Dus timmerman die deze stelling kan maken.

Het leveren en monteren van planken in ...

Het leveren en monteren van planken in een tweetal inloopkasten. De planken moeten op twee hoogtes zitten en kunnen met traditionele plankendragers tegen de muren gemonteerd worden. Het maken van een open stelling in een kantoortje. Lengte is zo'n 3 meter en hoogte moet 2,40 meter worden.

Voor onze winkel willen wij een ...

Voor onze winkel willen wij een verstelbare stelling laten maken waar kleding aan kan worden op gehangen. Deze moet eenvoudig en flexibel zijn qua ontwerp. Ik denk zelf aan twee stevige kettingen vanuit het plafond, waar meerdere stokken/roedes kunnen worden bevestigd. Die stokken moeten flexibel kunnen worden bevestigd. Zo kunnen we de presentatie van onze producten wisselen. Ik hoor graag eventuele adviezen voor andere opties.