Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steile trap vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steile trap vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steile trap vervangen

Steile trap vervangen

Momenteel hebben we een redelijk steile trap naar de eerste verdieping. De huidige trap heeft een bovenkwart. Ik wil graag weten wat de mogenlijkheden zijn voor een minder steile trap met zowel een bovenkwart als een onderkwart. Doordat het verlaagde plafond in de hal beneden er uit is, hebben we meer ruimte gekregen. De trap loop tussen 2 draag muren deze mogen en kunnen niet weg. Onderaan de trap zit een deur deze mag weg.

Bestaande traptrede verbreden

In verband met een steile trap waar de trede te ondiep zijn. zouden wij de traptrede willen verbreden de trap bestaat uit kwart draai ( 4 draai trede + 5 rechte trede) Trap is 9 jaar oud.

Steile trap vervangen

Wij wonen in een oude woning (1912) met steile trap. We zouden deze graag willen vervangen door een minder steile trap. We horen graag wat mogelijk is en welke kosten daarbij horen. ?? Minder steil maken gaat niet met bestaande trap. Dat betekent nieuwe trap. Een "luie" trap gaat mogelijk ook probleem zijn met doorloophoogte. Als het alleen om stofferen van de huidige trap gaat kunnen ze beter naar een woninginrichter gaan.

Steile trap minder steil maken

Wij hebben een oud huis gekocht. Dit huis zijn wij aan het opknappen maar wij vinden de trap heel steil. Naar boven lopen gaat nog wel, maar naar beneden lopen sta ik op mijn hakken en de voorkant van mijn voet hangt in de lucht. Wat voor oplossing kunnen jullie mij aanraden?

Trappen vervangen

Trap vervangen van 1e verdieping naar zolder. Nu is het een steile trap van staal met ondiepe treden. Het moet een dichte, minder steile houten trap worden met 2 kwart draaiingen, met waarschijnlijk 12 of 13 treden. Mogelijk moet trapgat ook vergroot worden. De oude trap kan ik zelf afvoeren.

Traptreden dieper laten maken

In het huis dat we hebben gekocht hebben we een dichte, steile trap (12 of 13 treden) met een draaiing naar rechts. Geheel tussen twee muren. De traptreden moeten zo diep als mogelijk worden en daarna wordt de trap geheel gestoffeerd. De stoffering regelen wij zelf.

Trap vernieuwen

Op dit moment heb ik een steile trap. Graag laat ik deze vervangen door een trap met 1 draai. De nieuwe trap dient open te zijn en van hout.

Trap naar zolder plaatsen

We hebben een overloop van ongeveer 2 bij 3 meter, daar staat een houten steile trap naar een verbouwde zolder. Het trapgat is 140 bij 80 cm, nu willen we dit vervangen door een moderne trap. We staan open voor alle slimme oplossingen.

Traptreden verbreden

In een huis van voor de oorlog is er een dichte zeer steile trap met 21 smalle treden. Deze willen we verbreden en indien mogelijk bergruimte in de treden verwerken.

Vervangen van trap

Het gaat om het vervangen van een oude steile trap naar een trap die minder steil zal zijn. Het trapgat kan iets vergroot worden. Ik zoek een budgetvriendelijke basistrap. Dichte houten trap.