Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steile houten trap maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steile houten trap maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steile houten trap maken

Steile trap aanpassen

We willen de bestaande trap laten aanpassen zodat die minder stijl wordt. De houten trap bekleed met kurk heeft nu 17 treden en wij willen er 4 a 5 treden bij laten plaatsen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

In onze nieuwe woning loopt er een steile houten trap van 65 cm breed en 120 cm lang naar de zolder. Graag willen we de trapgat vergroten van 120 cm lang naar 220 cm lang zodat er een luiere trap geplaatst kan worden. Ik zoek een partij die dit gat kan vergroten.

Steile houten trap maken

Graag zou ik een offerte willen voor het maken en plaatsen van twee houten, dichte steektrappen van beide 3. 60 hoog in een hoek van 45 graden. De trappen komen beide tegen een dragende muur te staan. Aan de andere zijde komt, later, een muur te staan. Graag horen wij wat de prijs hier van is en op welke termijn de klus uitgevoerd zou kunnen worden.

Houten trap vervangen

Het betreft een oude woning, 1892, met een steile, rechte trap in de woonkamer naar de eerste verdieping. Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden om deze trap minder steil te maken door deze eventueel te vervangen. Door een stuk gang van de eerste verdieping op te offeren zou een trap met kwart draai kunnen passen. Onder de trap is tevens de toilet. De voorkeur gaat naar een houten gesloten trap.

Trap verplaatsen in huis

Ik wil graag de kosten weten om de trap in mijn appartement (maisonnette) te verplaatsen. Deze zit op dit moment in een van de slaapkamers met daaronder een trapkast (betreft een redelijk steile houten trap). Het gaat om het verplaatsen van deze trap naar de woonkamer, of het de zelfde soort trap moet zijn, of een andere opstelling laten we ons graag over adviseren. Wij hebben de woning in de verkoop staan en horen vaak dat mensen toch net even die extra slaapkamer missen. Wij willen graag weten wat de opties en de kosten zijn. Er kan iemand komen kijken naar de situatie.

Bestaande houten trap vervangen

Ik wil graag de bestaande houten trap laten vervangen. Het is nu een zeer steile trap met 14 treden. Verdiepingsvloer 292 cm. Draaitrap of een rechte trap heeft de voorkeur. Graag advies over de mogelijkheden. Bestaande situatie is aan te passen, omdat we aan het verbouwen zijn.

Steile trap minder steil maken

Ik heb een steile, dichte, rechte trap van 12 treden, 13 achterbord. Elke trede is 20 centimeter hoog en 22 centimeter diep. Hoogte 270 centimeter, diepte 215 centimeter. Je kan niet lekker je voet neerzetten. Wat is er mogelijk om deze trap minder steil te maken en de vloerbedekking te laten vervangen door houten treden met antislip rand?

Steile houten trap plaatsen

Het betreft het maken van een steile houten trap met 14 treden. De oude trap tussen de begane grond en de eerste etage dient te worden verwijderd en de nieuwe trap moet hier geplaatst worden.

Trap naar dakterras vervangen

Wij zouden graag de trap naar ons dakterras willen vervangen. Momenteel is dit een erg steile, houten, rechte trap zonder leuningen waardoor deze niet erg handig is. De ruimte die we hebben is echter beperkt. De toegang naar het dakterras bevindt zich op 3.60 m hoogte. Op de vloer is er een ruimte van ongeveer 1. 80 tot 2 m. De huidige trap bestaat uit 18 treden en beslaat ongeveer 1.60 m. Zelf hebben wij het idee dat er met een nieuwe rechte houten trap niet veel aan comfort te winnen is doordat er niet veel extra ruimte id lengte beschikbaar is, maar we horen graag uw gedachten hierover. Wellicht ziet u nog andere mogelijkheden (spiltrap)? Ook handig om te weten: momenteel betreden we het dak door een laag deurtje in een soort dakkapel. Het plan is om dit te vervangen door een dakluik met gasveer. We horen graag of u mogelijkheden ziet en zijn uiteraard bereid foto's toe te sturen ter verduidelijking.

Houten aanpassen of vervangen

Mijn woning heeft een smalle, steile trap naar de eerste verdieping. Deze trap is van hout en zit tussen 2 muren in. De treden van deze trap zijn erg smal waardoor wij regelmatig van de trap afvallen. Ik wil graag de mogelijkheden bekijken om de huidige traptreden te laten verdiepen of het plaatsen van een hele nieuwe trap met diepe traptreden.