Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steile houten trap maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steile houten trap maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steile houten trap maken

Trap naar zolder plaatsen

We hebben een overloop van ongeveer 2 bij 3 meter, daar staat een houten steile trap naar een verbouwde zolder. Het trapgat is 140 bij 80 cm, nu willen we dit vervangen door een moderne trap. We staan open voor alle slimme oplossingen.

Vervangen van trap

Het gaat om het vervangen van een oude steile trap naar een trap die minder steil zal zijn. Het trapgat kan iets vergroot worden. Ik zoek een budgetvriendelijke basistrap. Dichte houten trap.

Steile trap aanpassen

We willen de bestaande trap laten aanpassen zodat die minder stijl wordt. De houten trap bekleed met kurk heeft nu 17 treden en wij willen er 4 a 5 treden bij laten plaatsen. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

In onze nieuwe woning loopt er een steile houten trap van 65 cm breed en 120 cm lang naar de zolder. Graag willen we de trapgat vergroten van 120 cm lang naar 220 cm lang zodat er een luiere trap geplaatst kan worden. Ik zoek een partij die dit gat kan vergroten.

Steile houten trap maken

Graag zou ik een offerte willen voor het maken en plaatsen van twee houten, dichte steektrappen van beide 3. 60 hoog in een hoek van 45 graden. De trappen komen beide tegen een dragende muur te staan. Aan de andere zijde komt, later, een muur te staan. Graag horen wij wat de prijs hier van is en op welke termijn de klus uitgevoerd zou kunnen worden.

Houten trap vervangen

Het betreft een oude woning, 1892, met een steile, rechte trap in de woonkamer naar de eerste verdieping. Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren naar de mogelijkheden om deze trap minder steil te maken door deze eventueel te vervangen. Door een stuk gang van de eerste verdieping op te offeren zou een trap met kwart draai kunnen passen. Onder de trap is tevens de toilet. De voorkeur gaat naar een houten gesloten trap.

Trap verplaatsen in huis

Ik wil graag de kosten weten om de trap in mijn appartement (maisonnette) te verplaatsen. Deze zit op dit moment in een van de slaapkamers met daaronder een trapkast (betreft een redelijk steile houten trap). Het gaat om het verplaatsen van deze trap naar de woonkamer, of het de zelfde soort trap moet zijn, of een andere opstelling laten we ons graag over adviseren. Wij hebben de woning in de verkoop staan en horen vaak dat mensen toch net even die extra slaapkamer missen. Wij willen graag weten wat de opties en de kosten zijn. Er kan iemand komen kijken naar de situatie.

Bestaande houten trap vervangen

Ik wil graag de bestaande houten trap laten vervangen. Het is nu een zeer steile trap met 14 treden. Verdiepingsvloer 292 cm. Draaitrap of een rechte trap heeft de voorkeur. Graag advies over de mogelijkheden. Bestaande situatie is aan te passen, omdat we aan het verbouwen zijn.

Steile trap minder steil maken

Ik heb een steile, dichte, rechte trap van 12 treden, 13 achterbord. Elke trede is 20 centimeter hoog en 22 centimeter diep. Hoogte 270 centimeter, diepte 215 centimeter. Je kan niet lekker je voet neerzetten. Wat is er mogelijk om deze trap minder steil te maken en de vloerbedekking te laten vervangen door houten treden met antislip rand?

Steile houten trap plaatsen

Het betreft het maken van een steile houten trap met 14 treden. De oude trap tussen de begane grond en de eerste etage dient te worden verwijderd en de nieuwe trap moet hier geplaatst worden.