Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steigerplanken op maat zagen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steigerplanken op maat zagen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steigerplanken op maat zagen

Steigerplanken op maat zagen

Ik heb +/- nodig 7 steigerplanken van 5 meter lang en 20 cm breed. Deze wil ik in de lengte doormidden op 10 cm breed gezaagd. Indien mogelijk hoveel kost dit?

Opbergbank in elkaar zetten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het maken van een opbergbank. Op de website van Gamma staat een stappenplan uitgelegd maar ik kan dit niet zelf. Ik wil graag een bankje gemaakt van steigerplanken. Ik kan zelf uit de beschrijving van de benodigdheden niet opmaken wat de precieze maat is van het bankje. Indien mogelijk zou ik het graag 2.65 x 0.78 meter groot willen hebben.