Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Steiger repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: steiger repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: steiger repareren

Raamsluiting laten repareren

Mijn raam op eerste etage is niet meer te openen. De klink islam binnenuit kapot gegaan. Omdat dat in de gesloten stand gebeurd is, is het van binnenuit ook niet open te forceren, maar moet raam van buiten op ladder of steiger dus geopend worden. Ik wil het graag gefixt. Dus: en open, en nieuw sluitwerk.

Steiger repareren

Onze steiger zakte dit weekend opeens krakend half scheef. Ik vermoed dat er een draagbalk kapot is. Ik zoek iemand die kan komen kijken en mij kan vertellen welke reparaties er nodig zijn en wat de kosten zijn. De bovenkant van de steiger is nog goed. Dus die zou alleen een nieuwe beschermlaag kunnen krijgen. De steiger is 5.60 x 2.50 meter waarvan ongeveer 50 cm boven water.

Boeideel achterzijde huis herstellen

Na de storm van vorige week is er een boeideel weggewaaid en hebben wij schade, hierdoor ontstaat nu ook lekkage. Daarom willen we de schade snel laten repareren. Er zal aan de achterzijde van het huis waarschijnlijk een steiger nodig zijn om erbij te kunnen komen. Ik kan eventueel een foto sturen van de schade. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Houtrot repareren aan boeiboord

Een deel van mijn boeiboord, aan de achterzijde van mijn huis is rot. Ik wil hier graag een offerte voor ontvangen. Boeiboord is in totaal ongeveer 5 meter lang. Het gedeelte dat verrot is is ongeveer 1 meter. Graag advies of dit in zijn geheel vervangen moet worden of alleen het verrotte gedeelte. Er is geen steiger of iets dergelijks nodig.

Kozijnen laten repareren

Ik wil graag mijn kozijnen laten repareren. Er zijn gebreken en/of houtrot aangetroffen. Dit moet worden hersteld. Verder is het zo dat meerdere ramen klemmen of aanlopen dit moet weer goed worden afgesteld. Er moet in overleg even gekeken worden wat nodig is. Het gaat in ieder geval om meer dan 3 kozijnen. De ramen zijn op de eerste verdieping en een zolderverdieping. Er kan een steiger geplaatst worden, het is een voetgangersgebied.

Steiger boven het water repareren

Bepaalde delen van mijn steiger boven het water zijn aan vervanging toe. Het gaat hierbij om vloerdelen en draagbalken. De steiger is circa 12 meter lang en 1.45 meter breed.

Prieel en pergola laten maken

Ik wil een prieel en pergola laten maken. Graag een offerte met alle materialen als het hardhout erbij. Mijn steiger is 2,5 x 3 voor prieel. De pergola van ongeveer 1 x 1 meter en 2 meter hoog moet in de grond geplaatst worden. Ik wil ook mijn ligstoel en tuinbank laten repareren. Kunt u voor mij een offerte opmaken zodat ik een beetje idee kan krijgen. Bij voorbaat dank.

Kozijnen laten repareren

Op de eerste en tweede verdieping van mijn woning zijn de kozijnen gedeeltelijk rot. Het gaat om 2 kozijnen met kleine rotte delen en 1 heel groot rot kozijn met aanzienlijke rot. De woning stamt uit begin jaren '70. Het gaat met name om de onderdorpels en de aansluiting op de stijlen. De kozijnen en gevel zijn goed bereikbaar en er is ruimte voor een steiger.

Steiger repareren / renoveren

De steiger van de scouting was al aan toe aan reparatie. Kapotte planken, rotte balken etc. Door de afgelopen storm is de steiger goed stuk gegaan. We zijn op zoek naar een bedrijf die het dek van de steiger kan vervangen. De steiger is ongeveer 20 meter lang. De palen in het water zijn nog goed en vertonen een mankementen. Bij contact kunnen er foto's worden verzonden van de steiger in kapotte status.

Steiger boven het water repareren

Steiger boven water is verzakt. De hardhouten palen staan los.