Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen wand met industriële zwarte schuifdeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen wand met industriële zwarte schuifdeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen wand met industriële zwarte schuifdeuren plaatsen

Stalen schuifdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een afscheiding tussen de woonkamer en de keuken realiseren met behulp van stalen schuifdeuren. De breedte van wand naar wand is 4 x 70 cm (280 cm) en de hoogte is 259 cm.

Stalen schuifdeur voor trapgat maken

Meneer, mevrouw, Graag zouden wij een stalen schuifdeur willen laten plaatsen voor ons trapgat, uitkomend in de woonkamer. De breedte zou 1.25 cm moeten zijn en de hoogte 2.67 cm. De deur zou naar links moeten schuiven en komt daar voor een wand die uitkomt op aan andere muur waar tevens een radiator is geplaatst. De deur zou daarom tussen een ruimte van 11 cm moeten kunnen schuiven. Wij denken dat een deur, onderverdeeld in 8 vlakken met helder glas, een mooie ruimtelijke oplossing zou zijn voor het warmteverlies dat wij nu hebben. Graag horen wij uw mogelijkheden.

Stalen wand met industriële zwarte schuifdeuren plaatsen

Wand afmeting: 3.22 meter breed en 2.17 meter hoog. Graag 2 schuifdeuren in het midden.

Stalen binnenwand plaatsen

Graag offerte van een stalen binnen wand. De gehele breedte is 3. 80 m er moet een dubbele taatsdeur in komen. En dan 2 vaste panelen.

Zwart stalen wand met glas plaatsen in entresol

De wand met dunne zwarte profielen van staal is bedoeld voor een entresol. Deze is 5.50 meter breed en de hoogte is 2.60 meter. De wand komt op een muurtje van 40 centimeter te staan tot aan het plafond. Onze voorkeur gaat uit naar een stalen kozijn met 2 schuiframen of openslaande ramen in het midden. Dus een verdeling bijvoorbeeld 1 hoog raam 2.60 meter, 4 ramen 1.30 en 1 hoog raam 2.60 meter hoog.

Stalen taatsdeuren in een kantoorruimte

Ik heb in een kantoorruimte een wand van 390 x 260 cm en een wand van 270 x 260 cm. Ik wil in beide wanden taatsdeuren laten monteren. In de brede wand een dubbele en in de smalle wand een enkele taatsdeur. Ik ontvang hiervoor graag uw advies en prijsopgave. Daarna zal ik besluiten of een vervolggesprek op locatie kan worden ingepland.

Scheidingswand plaatsen

Ik wil een scheidingswand laten zetten van metalstud met stalen kozijn en opdekdeur van 201.5 cm. x 88 cm. Wand (3,70 x 2,05 meter hoog) met steenwolisolatie en gipsplaten van 12,5 mm. dik. Deze behangklaar afwerken en met hang- en sluitwerk.

Wanden met deuren plaatsen

Voor ons nader te verbouwen kantoor willen wij graag wanden met deuren laten plaatsen om zo verschillende vergader ruimtes/werkplekken te creëren. Wij zijn geïnteresseerd in een afwerking zoals jullie zwart stalen binnendeuren/ wanden. Vandaar deze offerte aanvraag. Onderstaand afmetingen. Unit 1 Wand 1 6 meter breed en 4 meter hoog. Twee openslaande deuren Wand 2 4 meter breed en 4 meter hoog Unit 2 Wand 1 2 meter breed en 4 meter hoog. Met 1 openslaande deur Wand 2 2,5 meter breed en 4 meter hoog Wand 3 2,5 meter breed en 4 meter hoog

Stalen deuren/wand plaatsen (geen taatsdeur)

Medewerker van Intrieurdesigner , Graag zou ik vrijblijvend advies/ een vrijblijvende offerte aan willen vragen voor stalen deuren in onze woning. Wij hebben zelf al het één en ander uitgetekend, maar wellicht heeft u met uw expertise nog andere/ betere ideeën? Op de meegezonden foto ziet u de muur waar ter vervanging een complete stalen muur zou gaan komen. Het idee is om in de andere ruimte een tv kamer te maken met een bank aan de rechterzijde. De afmetingen van de muur zijn 260cm hoog en 360 cm breed (Zie bijlage). Graag hoor ik van u wat de beste opties zijn en wat deze verschillende opties kosten (prijs exclusief plaatsen en de prijs inclusief plaatsen). De muur halen wij of de aannemer die het huis heeft gebouwd eruit. Alvast bedankt.

Stalen schuifdeuren met glas plaatsen

Wij willen graag een glazen wand met 2 schuifdeuren en 2 zijpanelen in een opening tussen twee woongedeeltes, waarin een draagconstructie zit. De totale breedte van de opening is 3.50 meter, de hoogte is 2.50 meter. Gewenste vlakverdelig: 4 vlakken per deur/paneel. Kleur: zwart. Afgewerkte vloer: Gietvloer met vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius