Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen scharnierdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen scharnierdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen scharnierdeur plaatsen

Stalen scharnierdeur plaatsen

Kunt u een indicatie geven voor het leveren en plaatsen van een dubbele stalen scharnierdeur met kozijn. De afmeting zal 2.10 meter hoog worden en 1.90 meter breed.

Stalen scharnierdeur plaatsen

Graag wil ik een stalen scharnierdeur, omdat er niet in de grond geboord kan worden, afmetingen 231 x 107, aluminium met slank profiel en glas. Er kan per direct gestart worden met de klus, maar er is geen haast bij 'm te plaatsen. Wel zou ik graag zo spoedig mogelijk willen weten of de opgegeven afmetingen overeen komen met de deur, aangezien de stucadoor volgende week komt en de afmeting nu nog aangepast kan worden.

Dubbele deur met twee zijpanelen

Voor een kleine appartement zoek ik een stalen binnendeur met de volgende details: Hoogte van het totaal: 275 cm Breede van het totaal: 196 cm Breede van het zijpaneel: 49 cm Breede van de scharnierdeur: 49 cm Elk paneel/deur heeft 7 stukken glas.

Stalen deur plaatsen

Het gaat om een enkele deur, met 3 'dwarsliggers' waardoor er 4 ruiten in moeten. De hoogte zal 235 cm zijn en de breedte is 100 cm. Graag willen wij het verschil weten tussen een taatsdeur of scharnierdeur.

Stalen schuifdeur plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een stalen schuifdeur in mijn woning te plaatsen. Het betreft een scheiding tussen keuken en woonkamer waar momenteel een dubbele scharnierdeur met 2 zijlichten en bovenlicht zit. De afmetingen zijn 257 cm hoog en 247 cm breed. Graag zou ik één vast deel willen en een schuifdeel dat net zo breed is als het vaste deel. Elk deel mag uit 3 of 4 gelijke ramen bestaan (dus totaal 6-8 ramen). Tevens zou ik graag de opties softclose en veiligheidsglas willen. In de bijlage heb ik een foto van de huidige situatie toegevoegd en een schematische schets met daarin een voorbeeld.

Enkele stalen scharnierdeur plaatsen

Een enkele stalen scharnierende deur plaatsen. Afmeting 2,60 hoog x standaard breedte. Het liefst met 4 of 5 glaspanelen. Het hoeft geen maatwerk te zijn, mag ook standaard afmeting! Er zit een uitsparing waar de deur geplaatst moet worden. Het is voor een nieuwbouwwoning. Oplevering zal over een jaar zijn.

Stalen scharnierdeur inpandig plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor een stalen scharnierdeur inpandig, inclusief montage. Afmeting is ongeveer 90 cm breed bij 280 cm hoog. Er zou bij de montage een stukje gipsmuur verwijderd moeten worden, want de stalen deur dient tot aan de plafond geplaatst te worden.

Stalen binnendeuren plaatsen

Het gaat om een staten binnendeur met ernaast en vast paneel, zoals getekend in de schets in de bijlage. Totaal 1600 mm breed en 2300 mm hoog. Deur circa 1000 mm breed en vast paneel dus 600 mm breed. Graag prijs voor een taats variant en als scharnierdeur.

Stalen taats- of scharnierdeur plaatsen

We zijn op zoek naar een stalen deur met een 4 of 5 vlaks glasverdeling, afmeting: 2900 x 950 mm. We twijfelen tussen een scharnierdeur in kozijn of een taatsdeur. We hebben vloerverwarming. Graag zouden we van beide deuren een of meerdere offertes krijgen.

Stalen schuivende binnendeuren plaatsen

Ik wil graag een stalen schuifdeur van 1 meter bij 2.30 meter, 3 vlaks. Ook wil ik graag een stalen scharnierdeur van 95 cm bij 2.30, 3 vlaks. Twee stalen schuifdeuren in het midden en 2 vaste stalen panelen aan zijkant, totaal 290 breed en 247 cm hoog, 3 vlaks. Betreft allemaal binnendeuren.