Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen frame met deuren monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen frame met deuren monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen frame met deuren monteren

Stalen frame met deuren monteren

Graag een stalen frame, met daarin twee deuren. Zwart staal.. afmetingen:h262cm b242cm. Afscheiding voor woonkamer.

Taatsdeur plaatsen

Wij zijn opzoek naar een stalen taatsdeur voor in onze woonkamer. Afmetingen zijn ongeveer 1210 cm x 2670 cm. Het betreft een deur tussen de woonkamer en de gang. De uitdaging is het oude kozijn verwijderen dat in beton gegoten zit en een nieuw frame voor de taatsdeur maken. Graag goed advies.

Metalen draai- of wenteltrap plaatsen

Graag bericht over de leveringsmogelijkheden van een wenteltrap (rechtsom draaiend, 180 graden). Trapgat: ca. 130 cm. Breed, ca. 90 cm diep. Stalen frame, treden in overleg, geen stootborden. Naar 1e etage, hoogte 260 cm (13 treden), naar 2e étage 280 cm (14 treden). Opgang(en), voor trapgat aan linkerzijde, ca. 65 cm breed, kunnen eventueel uitgebreid naar voren met één, respectievelijk twee rechte treden. Globale richtprijs wordt op prijs gesteld.

Tussenwand met deur en glasverdeling plaatsen op zolder

Ik ben op zoek naar het beste adres qua kwaliteit en prijs voor het ontwerpen en plaatsen van een tussenwand met deur op onze zolder. Het gaat om een schuine kap met een nokhoogte van 280 cm en een breedte van 420 cm. We willen daar een stalen frame/kozijn met een deur en vakverdeling met veel glas. Ik kan een foto sturen ter informatie en wil dan graag uw prijsindicatie ontvangen.

Zwart stalen frames met scharnierdeuren en schuifdeuren monteren

Ik wil dat het volgende wordt geplaatst in mijn woning: - Zwarte stalen frame deuren 2,85 meter hoog x 1,60 meter breed (scharnierdeuren, 2 openslaande deuren); - Zwarte stalen frame schuifdeuren 2,85 meter hoog x 3,00 meter breed (dubbele schuifdeur).

Stalen binnenwand met taatsdeuren plaatsen

We zijn benieuwd naar een offerte van een glazenwand met metalen frame inclusief twee taatsdeuren. We zouden zoiets als in de bijlage willen met een breedte van 4.65 meter en hoogte van 2.60 meter. Het betreft een binnen wand. Wat zijn de kosten hiervan bij jullie?

Stalen schuifdeuren monteren

Te leveren en monteren: 2x een 125 x 200 cm grote schuifdeur met zwart metalen frame, zonder glas. Vanaf 7 september begin ik met de verbouwing.

Stalen schuifdeur met helder glas plaatsen

Hierbij wil ik graag een offerte aanvragen voor een stalen schuifdeur in een frame van drie delen die elk drie ramen bevatten. In een slank stalen profiel. Afmetingen zijn 2,90 meter breed en 2,60 meter hoog. Het rechter deel moet verschoven kunnen worden. Hij moet tussen twee wanden geplaatst worden. Is het eventueel ook mogelijk om het geheel in hout De bouw is gestart, de oplevering zal ongeveer in april 2018 zijn.

Traptreden vernieuwen

Is het mogelijk om op een open trap (de traptreden kunnen van de trap) betonstuc aan te brengen? Het is een rechte trap, met 14 traptreden van 89,5 x 20 x 4 cm. De traptreden zijn van hout en gemonteerd op een stalen frame. De treden zijn al wat ouder, ze ooit gebeitst. Wat is er mogelijk en als het aanbiedt dan zou ik er graag een offerte van willen hebben.

Aluminium kozijn vervangen door stalen pivoterende deur

Wij willen in onze nieuwbouwwoning graag het aluminium binnenkozijn met opdekdeur laten vervangen door een stalen pivoterende deur. We ontvangen graag een indicatie van de prijs. Het is een standaardmaat kozijn. Een deur met een slank kozijn eromheen. Of een stalen frame deur met glas wat op normale scharnieren draait. Wat zijn de kosten van beide soorten deuren?

Partners

Partners van Casius