Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen draaideur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen draaideur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen draaideur plaatsen

Stalen draaideur plaatsen

Het betreft een stalen draaideur met 2 zijpanelen. De totale breedte is 180 cm waarvan de deur 100 cm breed is en de zijpanelen elk 40 cm. De totale hoogte is 231 cm. De deur en de panelen dienen een 3 vlaks verdeling te krijgen.

Stalen deuren leveren en plaatsen in een nieuwbouwwoning

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht in het nieuwbouwproject Noorderkwartier in Amsterdam Noord. Er wordt volgend jaar gestart met de bouw van de wijk en onze woning wordt omstreeks april 2019 opgeleverd. Wij zijn nu alle kosten van de afwerking aan het begroten. We willen op diverse plekken in de woning graag stalen deuren met glas en een roedeverdeling. We willen een prijsindicatie ontvangen voor de volgende deuren: - een draaideur met een vast paneel er naast (zowel de deur als het paneel zijn 100 cm breed en 260 cm hoog) - een schuifdeur met een vast paneel er naast (de schuifdeur 150 cm en het paneel 100 cm breed, beiden zijn 260 cm hoog) - 2 schuifdeuren van 85 cm breed en 260 cm hoog. We ontvangen graag uw productinformatie en prijsindicatie. Het is ons bekend dat materiaalprijzen tussentijds kunnen wijzigen.

Stalen maatwerk binnendeur plaatsen

Ik ben op zoek aan een op maat gemaakte stalen binnendeur, draaideur, tussen woon- en slaapkamer. Het gaat om een deuropening van 89,5 cm breed en 208 hoog Hier moeten nog deurposten in. De muur is van gips. Ik ga voor de industriële look. Ik ben benieuwd naar de offertes hiervoor.

Stalen deur en paneel leveren en monteren

Wij willen in onze woning een stalen deur met daarnaast een vast paneel laten monteren. De ruimte waar dit in geplaatst moet worden is ongeveer 385 cm breed en 270 cm hoog. We willen de uitvoering in zwart staal met aan de onderzijde van zowel de deur als het paneel een dicht stalen paneel tot ongeveer een hoogte van 90 of 100 cm. Daarboven moet dan een glasverdeling komen. De deur mag zowel een schuifdeur als een draaideur zijn, daarover krijgen we graag uw advies. We laten het hier graag inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Stalen/aluminium glaswanden in L-vorm leveren en plaatsen

Ik wil graag een stalen/ aluminium glaswand plaatsen bovenop 1. 40m muur in L vorm, met aan lange zijde een enkele draaideur. Afmetingen glaswand: Zijde A: 2. 50m breed, 1. 90 hoog Zijde B: 3. 50m breed, 1. 90 hoog (verlaging plafond op 1/3) incl. Enkele draaideur Mocht er met standaard afmetingen worden gewerkt, kan de ondermuur worden aangepast. Bijgevoegd impressie ruimte en impressie gewenst lijnen spel (open ter discussie/inspiratie).

Stalen draaideur laten monteren

Ik ben op zoek naar een stalendraaideur met 3 of 4 gelijke vlakken. De deur komt in ons nieuwbouwhuis en de afmeting van de deur zal ongeveer 231 bij 93 cm zijn. Ik ben op zoek naar iemand die ook kan kijken naar de uitsparing en de vloer. Wij gaan uit van oktober voor de overdracht. Wij weten niet wat handig is qua afwerking, moet er bijvoorbeeld eerst geverfd worden of niet? Zou iemand ons daarin advies kunnen geven?

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

In een nog nieuw te betrekken huis wil ik graag een stalen tussendeur die naar beide zijden kan draaien, met drievlaksverdeling. Er mag eventueel ook een gewone draaideur zijn (twee zijden uit). Er is een (houten) kozijn aanwezig en de afmeting van de deur (deze deur zit er niet meer) maat 80 x 200 cm. Het scharniervermogen moet aan de andere zijde komen, vanwege de beperkte ruimte. Heel graag ontvang ik een indicatie van de kosten in de hoop dat deze binnen mijn budget past.

Stalen kozijn leveren en plaatsen

Heb interesse in een stalen kozijn/deur zoals weergegeven op foto in bijlage. 2 vaste panelen link en rechts, en in het midden een draaideur. Het geheel gecoat in Ral 9005 (zwart). Het is een binnen situatie als afscheiding tussen 2 woongedeeltes. Kozijn is te bevestigen aan deugdelijke muren/metselwerk. Afmeting is ca. 1,24 x 191 mtr. (bxh). Kunt u me een offerte doen toekomen. Graag montage apart opgeven. Tevens levertijd vermelden.

Stalen pui met deur leveren en plaatsen

Graag zou ik een prijsindicatie willen ontvangen voor een stalen pui met deur. Onderstaand treft u enkele gegevens. Opening: Enkele draaideur met vast zijpaneel. Afmetingen totaal ongeveer 1900 x 2370 mm; Afmetingen per deur/ zijpaneel ongeveer 950 x 2370 mm; Deur voorzien van standaard deurbeslag. Mocht u vragen hebben dan hoor ik het graag. Het is een kozijn voor binnen. Ik heb betonnen verdiepingsvloeren.

Stalen kozijnen met draaideuren plaatsen

Stalen kozijnen met draaideuren plaatsen: - een kozijn van 100 x 869 breed en 131.5 hoog, met draaideur, geheel dicht - een kozijn van 210.5 hoog bij 104.5 breed met draaideur welke over 2/3 glas heeft, of helemaal dicht gaat worden De ruimtes voor de kozijnen moeten in spouwmuren gemaakt worden. De kozijnen ook leveren en plaatsen.