Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Stalen afscheiding met glas in woonkamer maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: stalen afscheiding met glas in woonkamer maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: stalen afscheiding met glas in woonkamer maken

Stalen frame met deuren monteren

Graag een stalen frame, met daarin twee deuren. Zwart staal.. afmetingen:h262cm b242cm. Afscheiding voor woonkamer.

Stalen schuifdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een afscheiding tussen de woonkamer en de keuken realiseren met behulp van stalen schuifdeuren. De breedte van wand naar wand is 4 x 70 cm (280 cm) en de hoogte is 259 cm.

Stalen schuifdeuren met zijpanelen plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning zijn wij opzoek naar een afscheiding tussen woonkamer en keuken. Een soort en suite. De opening is 2760 mm breed en 2620 mm hoog. Na onze mening net te smal om met een kastenwand te werken waar de schuifdeuren invallen. Er blijft ook maar een doorgang van net geen 1400 mm over. Waardoor er veel lichtinval wordt geblokkeerd. Misschien dat een stalenwand met glas een optie is? Waarbij de opening in vieren wordt gedeeld en de middelste twee panelen schuifdeuren zijn. Elk paneel willen we verdelen in 4 vlakken met glas. Is dit mogelijk en wat is hier de richtprijs van? Met vriendelijke groet.

Zwart stalen industriedeuren met glas plaatsen

We gaan verbouwen en wensen 2 industriele stalen deuren met glas. 1) deur 1: 180 breed: Afscheiding woonkamer/gang. Deze afscheiding kan gemaakt worden met 1 deur en 1 vast gedeelte of 2 deuren van 90 cm. Of 1 deur van 90 cm en 2 vaste delen. 2) deur 2: een industriele deur van 110 cm met den ronde boot bovenaan.

Stalen afscheiding met glas in woonkamer maken

Woonkamer 11 x 5 meter 4 meter afscheiden met zwart staal en glas. Met 1 deur bijvoorbeeld. De hoogte bedaagd 2.74 meter. De klant heeft hele specifieke wensen en wil daarom graag worden teruggebeld door de vakman.

Stalen taatsdeuren of schuifdeuren plaatsen

Voor een en-suite afscheiding in de woonkamer zijn wij op zoek naar 2 stalen taatsdeuren met een 4-vlaks verdeling. De totale breedte van de 2 deuren samen is 1500 mm en de hoogte is 2750 mm. We willen schuifdeuren of taatsdeuren van aluminium met een slank profiel en helder glas. We ontvangen graag uw productinformatie en een prijsindicatie voor beide opties.

Taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag een stalen taatsdeur voor de afscheiding keuken en woonkamer met de afmetingen van 4 meter breed en 260 cm hoog. Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur ter afscheiding van hal en woonkamer. De ruimte waar de deur in mag komen is: hoog 209,2 cm x breedte 128,5 cm. Materiaal: staal. Ik weet niet of de ruimte hiervoor geschikt is. Over drie weken wordt de boerderij opgeleverd dan zou u kunnen komen kijken (in onderling overleg).

Stalen kozijn leveren en plaatsen

Heb interesse in een stalen kozijn/deur zoals weergegeven op foto in bijlage. 2 vaste panelen link en rechts, en in het midden een draaideur. Het geheel gecoat in Ral 9005 (zwart). Het is een binnen situatie als afscheiding tussen 2 woongedeeltes. Kozijn is te bevestigen aan deugdelijke muren/metselwerk. Afmeting is ca. 1,24 x 191 mtr. (bxh). Kunt u me een offerte doen toekomen. Graag montage apart opgeven. Tevens levertijd vermelden.

Houten kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Aangezien ik de prijzen van stalen taats deuren en kozijnen erg hoog vind, ben ik benieuwd of het bedrag met hout gunstiger uitpakt. Mijn voorkeur gaat uit naar: 1x taatsdeur met kozijn circa 239 cm hoog en 103 cm breed. Met 5x dezelfde maat glasvlakken opgestapeld, scharnier rechts en alleen naar binnen draaiend. En een losse afscheiding/pui circa 239 cm hoog en 120 cm breed die ook 5 gestapelde glasvlakken bevatten ten behoeve van een open ruimte die wat afgeschermd moet worden. Met een industriële uitstraling.