Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spiltrap vervangen in een massief eiken trap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spiltrap vervangen in een massief eiken trap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spiltrap vervangen in een massief eiken trap

Spiltrap vervangen in een massief eiken trap

We hebben op dit moment een spiltrap op een rondvormig gat in ons huis. We willen nu een massief eiken bovenkwart dichte trap zonder leuning. Omdat het gat rond is, wordt het moeilijk qua meeting. De hoogte van grond tot plafond is 2.67 m / breedte 92 en het gat is 2,25 m lang. Graag offertes met daarin mogelijkheden tot bezichtiging voor advies.

Trapgat vergroten en trap plaatsen

Ik wil graag mijn spiltrap vervangen door een andere trap. Dit moet een rechte houten trap worden. Hiervoor moet wel het trapgat worden vergroot. Verder wil ik advies over wat het beste is. Ik hoor het graag.

Trap vervangen

Ik wil een bestaande trap vervangen. Ik wil een dichte grenen gegronde trap. Ik twijfel tussen een spiltrap of halfslagtrap. De afmetingen van het trapgat zijn 1990 bij 1030 mm met 14 treden.

Metalen spiltrap vervangen

We hebben nu een open spiltrap van metaal. Deze willen we graag vervangen voor een houten open witte trap. Kunt u aangeven wat de mogelijkheden hier voor zijn?

Spiltrap vervangen door vaste trap

Ik wil de spiltrap laten vervangen door een vaste trap. In principe willen wij alleen de trap naar de eerste verdieping vernieuwen. Maar omdat de huidige spiltrap tot aan de zolder doorloopt, dus langs twee verdiepingen loopt, vroeg ik me af of dit mogelijk is. Graag uw globale kosten voor een vaste trap naar de eerste verdieping met als aanvullende optie een vaste zoldertrap.

Trapleuning en trapspijlen vervangen

Er missen enkele trapspijlen van onze gedraaide spiltrap (+/- 200 graden draaiing, 16 treden). We zouden graag alle trapspijlen laten vervangen en hier een nieuwe leuning op laten zetten

Halfslag spiltrap plaatsen

Ik wil graag een houten trap vervangen voor een spiltrap. Een trap met een halfslag. In staal met houten treden.

Spiltrap renoveren of vervangen en doortrekken

Ik wil mijn spiltrap van de begane grond naar de bovenverdieping laten renoveren/vervangen en daarbij verlengen naar de zolderverdieping. Hij is nu stalen trap in donkergroen met houten treden. We willen een geheel witte trap met een lichte kleur houten treden (met anti-slip) en er moet een trap naar zolder komen. Daar zit nu nog niets.

Spiltrap door een vaste trap vervangen

De spiltrap vervangen voor een vaste 2 kwarts trap rechts, de trap moet dicht zijn en een leuning op de trap zelf aan de linkerkant.

Losse trap naar zolder vervangen door een vaste trap

Ik heb een huurwoning waar ik de zolder als slaapkamer wil gaan gebruiken, is nu een losse trap aanwezig niet veilig en niet handig. Het trapgat is 1000 bij 650 mm (LXB) in een betonvloer. Deze trap wil ik laten vervangen door een spiltrap, mogelijk met een bocht. Er is een bouwkundige kast die gebruikt kan worden om meer ruimte te maken voor de nieuwe trap. Graag ontvang ik een prijsopgave. Mijn aanvraag is trapgat aanpassen, de oude trap weghalen en nieuwe spiltrap leveren en plaatsen.

Partners

Partners van Casius