Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Solatubes in plat betonnen dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: solatubes in plat betonnen dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: solatubes in plat betonnen dak

Solatube in het dak plaatsen

In een uitbouw van ons huis (met plat dak, betonplaten) wil ik graag 2 solatubes van 35 centimeter laten plaatsen. Nb. Als u belt kan ivm onregelmatige werktijden (zorg) niet altijd direct opnemen, laat een bericht achter en ik bel dan zsm terug.

Solatubes leveren een aanbrengen in plat dak

Ik wil graag meer licht op de begane grond door middel van 1 a 2 Solartubes. Het betreft een plat dak.

Plaatsen van 3 dakramen

Wij overwegen het plaatsen van 3 dakramen, velux type W04 (134x98cm). 1 in de slaapkamer, 2 in de andere kamer. Het betreft een schuin dak, bereikbaar vanaf direct aangrenzend plat dak. Huidige dakbeschot : plaatmateriaal met daartussen schuimisolatie-plaat. Gordingen liggen aan binnenzijde, 20cm breed. De bedoeling is dat na plaatsing ramen, uiteindelijk een 10cm isolatie wordt aangebracht op het gehele dak (niet op te nemen in de offerte), daar dient rekening mee gehouden te worden. Graag ook een prijsopgave voor zonwering aan buitenzijde ramen, jaloezieen en schuine aftimmering, voorzover mogelijk. Dit alles is optioneel, indien dit niet binnen ons budget past, valt het af. Indien u ook solatubes installeert is dat een pre. Betreft ook levering van de dakramen.