Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sluitingen kunststof kozijn repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sluitingen kunststof kozijn repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sluitingen kunststof kozijn repareren

Sluitingen kunststof kozijn repareren

Ik ben op zoek naar een kozijnenspecialist die de sluitingen van mijn kunststof raamkozijn in mijn keuken kan repareren. Het is een draai-/kiepraam, deze wil wel open en dicht maar dit gaat erg stroef.

Reparatie sluitingen kunststof kozijnen

Mijn kunststof kozijn in de slaapkamer kan niet meer open op de kiep stand. Deze moet even worden gerepareerd. Eventueel ook een ander kozijn controleren.

Sluitingen van de kunststof voordeur repareren

Ik zou graag willen weten wat het kost om onze kunststof voordeur te laten maken omdat hij niet meer goed sluit. En dan in eventueel een afspraak te maken. Info; Er komt op dit moment water aan de onderkant naar binnenlaat het regent omdat hij volgens mij nu te hoog hangt ,maar ook is te zien dat hij aan de kant waar het slot zit klemt en daardoor denk ik niet goed sluit.

Sluitingen van een kunststof voordeur repareren

Bij de voordeur van het kantoorpand is de softsluiting kapot en het kozijn lijkt los te zitten. De sluiting moet gerepareerd worden.

Sluitingen van kunststof kozijnen repareren

Het hang- en sluitwerk van mijn badkamer raam werkt niet meer waardoor deze niet meer dicht kan. Het gaat om kozijnen van minimaal 10 jaar oud (platte kozijnen). De kozijn blijft nu staan in kiepstand en de klink/hendel drukt door. De gehele bovenverdieping is voorzien van deze type kozijnen graag zou ik het sluitwerk even gecontroleerd willen zien. Tevens is het hangwerk kapot. Dit betreft het haakje van plastic waarmee de kiepstand bepaald kan worden. Voor bovenstaande zou ik graag een offerte willen ontvangen en binnen welke termijn reparatie zou kunnen.

Reparatie sluitingen kunststof voordeur

Ik kwam van de week thuis van mijn werk en kreeg mijn kunststof voordeur niet open. Het onderste deel van de sluiting zit, denk ik, vast. Kunnen jullie dit verhelpen? Graag zo spoedig mogelijk.

Sluitingen van een kunststof kozijn repareren

Het sluitwerk van een aluminium raam is kapot (afgebroken). Er schijnt een nieuwe spanjolet in te moeten. Wat gaat dat ongeveer kosten?

Sluitingen van kunststof kozijn repareren

Ik heb een kunststof raamkozijn wat niet meer open gaat en ik wil dit graag laten repareren. Het is dus geen grote klus, maar zou het toch wel prettig vinden indien iemand het kan repareren. Het is een draai/kiep raam is 82 cm bij 102 cm groot. Het lijkt alsof de hendel is dolgedraaid. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Sluitingen van een kunststof kozijn repareren

Het aluminium kozijn is defect en het raam sluit niet goed af. Het raam zit los. Alle scharnieren en het hele systeem is kapot.

Reparatie sluitingen kunststof deur

Van onze kunststof voordeur zit de vergrendeling vast aan de onderzijde, dit zal met spoed gerepareerd moeten worden i.v.m. veiligheid. Het merk van de deur is Schüco.