Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slotgat in buitendeur frezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slotgat in buitendeur frezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slotgat in buitendeur frezen

Slotgat in buitendeur frezen

In onze achterdeur hebben wij helaas geen slot, geen klink oid. Alleen 2 knippen. Dit is natuurlijk erg onhandig. Wij zoeken iemand die het slot er in kan frezen en ook de deurklink erop wil maken.

Schuurdeur inhangen

Er moet een nieuwe buitendeur geplaatst worden. Al zelf geprobeerd maar helaas mislukt, deze klemt nu als een gek. Zoek dus iemand die deze klus vaker geklaard heeft. Het gaat om een stompe kale deur met slotgat uitfresing. De scharnieren moeten nog uitgetekend worden en uitgebeiteld/uitgefreesd, en de gaten voor de klink. Deur staat in de bestelling, wordt binnen week of 2 geleverd.

Slotgat in buitendeur frezen

Voor een buiten/schuurdeur moet er een slotgatfrezing gemaakt worden. Het is een houten deur met alleen een gat voor een cilinder. Een 55 mm slotgat. Graag zo spoedig mogelijk. Graag zo snel mogelijk een prijsopgave en ook de uitvoering. Het is voor een klant van Gamma. In de bouwmarkt dient het gat gemaakt te worden, voordat de deur uitgeleverd gaat worden. Graag tijdens kantooruren bellen of mailen.

Slotgat frezen in hardhouten deur

Er moet een slotgat gefreesd worden in een hardhouten (stompe) buitendeur.

Nieuwe buitendeur plaatsen

Ik zou graag een nieuwe buitendeur inkorten en plaatsen nieuwe deur is wel 10cm te hoog daarnaast sluitplaat en slotgat vervangen op de deurkozijn.

Buitendeur afhangen

Graag ontvang ik eerst een offerte voor het afhangen van een buitendeur. Deze heb ik via Karwei besteld en die is gereed voor bezorging. Naast 3-puntsluiting ook een slotgat en een uitsparing voor een brievensleuf, en het plaatsen van slot, brievenbus, veiligheidsscharnieren en inbraakbeveiliging. Misschien zelfs ook het installeren van een nieuwe deurbel, veiligheidscamera en n systeem waarmee ik van binnen de deur automatisch kan openen.

Bruynzeel buitendeur leveren en afhangen

Ik heb gisteren een aanbetaling gedaan op een Bruynzeel-buitendeur (Respectabel, stomp 88x211,5), onder klantnummer 20155, ordernummer. Deze deur is besteld bij vestiging Haagse Markt. Bij uw offerte (en natuurlijk liefst voordat de deur in productie wordt genomen. Dat is overmorgen/woensdag) ontvang ik ook graag nog een aantal antwoorden op mijn onderstaande vragen. Deze konden niet allemaal worden beantwoord door de Karwei-medewerker die mij overigens uitstekend hielp. Ik heb de vragen ook naar jullie klantenservice gestuurd. Het liefste had ik telefonisch contact gehad met een monteur/timmerman, maar ik kan geen telefoon vinden. Ik heb ooit een timmerman naar mijn buitendeur laten kijken en die zette er met potlood de maten 88x212 op. Zelf meet ik dat mijn huidige deur 87 breed is. Past mijn aangekochte deur (88x211,5) precies in het deurkozijn, of moet er worden gezaagd? In de order zitten verwerkt: slotgat, driepuntsluiting, brievenbussleuf, tochtvaldorpel en blank glas. Welke artikelen moet ik nu nog aanschaffen? Logisch lijken mij een deurknop en brievenbus. Moet ik zelf veiligheidsscharnieren kopen? Zo ja, hoeveel? Moet ik een nieuw deurslot kopen? In de Bruynzeel-folder lees ik over veiligheidsbeslag? Is dat inclusief sloten? Ik heb een driepuntsluiting (sleutelbedienend) besteld. Thuis heb ik nog een veiligheidsstrip voor de buitenkant van de deur. Is het nog nodig om die te installeren? En kunnen jullie dat ook doen? Ik zou het erg fijn vinden dat jullie mij uiterlijk woensdagochtend bellen met de antwoorden. Of mij voor dat tijdstip mailen, want de deur wordt binnen 3 dagen in productie genomen.

Buitendeur afhangen

Het betreft de bestaande buitendeur vervangen. De nieuwe deur, type Respectabel inclusief slotgat en tochtval-dorpel, is besteld bij Karwei Gorinchem en wordt bij mij thuis bezorgd over circa 6 weken. Het bestaande slot en boven- en onder vergrendeling moeten worden "overgezet" op de nieuwe deur. De oude deur bij voorkeur meteen afvoeren. Er zit geen brievenbus in deur.

Bruynzeel buitendeur af laten hangen

Het betreft het afhangen van een buitenschuurdeur van Bruynzeel en het inzetten van het isolatieglas met de bijbehorende glaslatten. De deur, het glas en de glaslatten koop ik zelf. De deur zal worden geleverd met een slotgat. Of het oude slot hierop past weet ik niet. Wellicht heeft de vakman hier een oplossing voor.

Slotgat in een stompe buitendeur frezen

Ik wil een buitendeur vervangen. Kan een leuke deur kopen, maar die is zonder slotgat. Wie kan dit even doen? Ik kan de deur brengen.