Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slot in een slaapkamerdeur zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slot in een slaapkamerdeur zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slot in een slaapkamerdeur zetten

Slot in de binnendeur laten zetten

Ik wil graag een slot in mijn binnendeur (slaapkamerdeur) laten zetten. Ik heb al het materiaal in huis. Er moet een gat voor het sleutelgat in de deur worden gemaakt.

Slot in de slaapkamerdeur laten zetten

Ik zoek iemand die een slot in mijn slaapkamerdeur kan monteren. Zsm graag

Slot in een slaapkamerdeur zetten

Wij gaan binnenkort op vakantie en hebben dan via Airbnb ons huis verhuurd. Dit gaan wij meerdere malen per jaar doen. 1 kamer wil ik gebruiken voor de opslag van spullen, zodat gasten er niet bij kunnen. Daarom wil ik in die houten slaapkamerdeur een slot laten zetten. Ik zoek een timmerman die dit binnen 2 weken voor ons kan regelen, omdat wij dan vertrekken. Graag ontvang ik uw offerte.

Slot in een slaapkamerdeur zetten

Wij gaan binnenkort op vakantie en hebben dan via Airbnb ons huis verhuurd. Dit gaan wij meerdere malen per jaar doen. 1 kamer wil ik gebruiken voor de opslag van spullen, zodat gasten er niet bij kunnen. Daarom wil ik in die houten slaapkamerdeur een slot laten zetten. Ik zoek een timmerman die dit binnen 2 weken voor ons kan regelen, omdat wij dan vertrekken. Graag ontvang ik uw offerte.

Mechanisme slaapkamerdeur vervangen/monteren

Oude mechanisme van slaapkamerdeur, volgens vele mensen, nergens meer te vinden. Er moet een nieuw slot in gezet worden. Kunt u die mogelijk leveren? Of een alternatief slot. Dan ook de deur herstellen.

Slot laten monteren in slaapkamerdeur

Ik zou graag een slot laten monteren in mijn slaapkamerdeur. Zonder sleutel als dat gaat, met een knop dat je om draait zoals in wc's. Gelieve per e-mail reageren.

Slot op slaapkamerdeur zetten

Ik wil graag een deurklink met slot of los slot op een slaapkamerdeur laten zetten. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Slaapkamerdeur vervangen

Het slot en een stuk van de slaapkamer deur is kapot. Volgens mij moet de hele deur vervangen worden. Graag ontvang ik offertes, hoeveel het gaat kosten, nieuwe deur en het plaatsen van de deur?

Stompe Lundia binnendeuren afhangen

Ik heb 5 nieuwe stompe Lundia binnendeuren aangeschaft en wil deze binnenkort laten afhangen. Er moeten er 4 worden ingekort van 211,5 naar ongeveer 209 cm. 4 deuren moeten geplaatst worden in bestaande oude kozijnen, 1 deur in een nieuw kozijn. Het gaat om 1 badkamerdeur, 3 slaapkamerdeuren en 1 kastdeur. In 1 slaapkamerdeur moet een slot worden geplaatst. Het plamuren en schilderen van de kozijnen doe ik na het plaatsen zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Braakschade herstellen aan geforceerde sloten

Van vier buitendeuren dienen de sloten vervangen te worden. 3 beneden en 1 boven bij een balkon grenzend aan de slaapkamer. Verder 2 sloten van resp een glazenspiegeldeur en een rookglasdeur. De sleutel van dit laatste slot is weggeraakt en de sluiting in de sponning is er ook uit gehaald. Het glas in de spiegeldeur mag vervangen worden en deze deur moet ook weer op en dicht kunnen. Voorstel: zelfde draaiknop met slot als de haldeur. Op een van de opnames is ook de kunststof buitendeur zichtbaar. Verder is het slot van een slaapkamerdeur van de voorste slaapkamer geforceerd en moet hersteld worden, ook het kozijn, evt bijgeschilderd of een metalen versteviging. Het slot van de badkamer mist en is provisorisch gerepareerd en dient weer voorzien te worden met een slot deze af te kunnen sluiten, Ook een rooster op de deur moet vervangen. Op een tweetal ramen zit nog geen braakbestendig slot. Deze 2 sloten komen voor onze eigen rekening: het betreft een raamkozijn beneden en een raam boven de deur naar de tuinkant.