Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slot van garage kanteldeur herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slot van garage kanteldeur herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slot van garage kanteldeur herstellen

Nieuwe buitendeur monteren en onderdorpel vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die in mijn garage een nieuwe deur kan plaatsen, alleen dienen eerst de scharnieren en het slot omgezet te worden. De onderdorpel van de drempel is verrot en deze moet vervangen worden, het liefst in hardsteen. De deur heb ik al in bezit en moet passend gemaakt worden. Materiaal voor de drempel heb ik niet. De deur is bereikbaar via de garage.

Achterdeur met kozijn plaatsen in garage

Ik wil een achterdeur met kozijn van hardhout en draadglas plaatsen. Deze moet een 3 punt hang en sluitwerk slot hebben en deze moet ook 211 bij 88 cm worden in Ral 1013.

Raam vervangen door achterdeur

We overwegen om bij ons nieuwe huis het raam aan de achterkant van de garage te vervangen door een buitendeur. Het raam is naar schatting 1,60 meter breed en begint ongeveer 60 cm vanaf de grond. We zouden dan graag een deur willen met een driepunts slot en een raam erin, en glas aan de zijkant (omdat het huidige raam breder is dan een deur). We waren benieuwd naar de geschatte kosten van het plaatsen en de aanschaf van deur/kozijnen.

Hardhouten tuinpoort leveren en monteren

Ik zag uw site terwijl ik op zoek was naar een nieuwe poort achter Het is dus gewoon een deur naast de garage. Het moet een stevige poort zijn, met ijzeren frame ertussen en slot en hang -en sluitwerk Maten -hoog 180 + ronding erop van ongeveer 10 cm -breed 100 -geïmpregneerd -Balkjes rondom voor goede en veilige afsluiting Wat zou ongeveer de prijs zijn inclusief afhangen groetjes Marijn Jansen Loon op Zand telefoon

Kozijn en deur vervangen

Stalen kozijn vervangen door houten kozijn. Binnendeur in garage vervangen voor nieuwe buitendeur met nieuw slot en veiligheidsscharnieren. Kozijn en deur/beslag gekocht.

Slot van garage-kanteldeur herstellen

Van onze garagekanteldeur is het slot kapot. De vergrendeling werkt niet meer als we de kruk omdraaien. We moeten dan handmatig de vergrendelstang omhoog en naar beneden duwen.

Nieuwe buitendeur leveren en plaatsen

Wat zijn de kosten voor een voorgelakte nieuwe garage/buitendeur met kamer voor slot na inbraak? Het is een dichte stompe deur van 83 breed en 214 cm (211 + vulbalk mag ook) met een kamer voor een 'standaard' slot (slot is nog goed hoeft niet in offerte, scharnieren met dievenpennen zijn ook nog goed). Het gaat dus alleen om de deur en plaatsen. (Opdrachtgever wil in overleg met de vakman een beslissing maken over de aanschaf van de nieuwe deur)

Loopdeur in de houten garagekanteldeur maken

Wij willen graag een loopdeur in onze bestaande houten garagekanteldeur laten maken. Loopdeur uit de bestaande garagedeur zagen. De deur en loopdeur voorzien van stalen hoeklijnen. De loopdeur ophangen met 2 lasscharnieren. Met twee sloten in de loopdeur of 1 slot die op 2 plaatsen sluit. Bij de naastgelegen garage van de buurman is er in het verleden al een loopdeur geplaatst. Daar zijn foto's van.

Garage verbouwen

We hebben een gemetselde garage in de tuin van 10 meter lang en ongeveer 4 meter breed. We willen de garage zo verbouwen dat onze camper er in kan staan, dat betekend dat over een lengte van 5 meter het dak ongeveer 40/50 cm omhoog moet worden gebracht, tevens moet de garage met een meter worden verlengd. Tevens willen we halverwege een houten afscheiding en er moet nieuwe houten buitendeur gemaakt worden (zijingang), ter vervanging van de huidige deur. Op de garage zit nu een plat dak, dat met mastiek is bedekt. Tot slot moet er een oplossing worden bedacht voor de garagedeur, deze vervangen of op een andere manier afdekken. Graag ontvang ik een offerte.

Houten tussenwand laten plaatsen

In mijn garage moet een wand worden geplaatst van in totaal 4.30 meter lang. De ruimte wordt enerzijds gebruikt als vergaderruimte en anderzijds als opslag. Er kan voor een goedkope wand, hout, worden gekozen. Deze moet wel een beetje geluiddempend zijn. Aan de bovenkant van de garage zitten houten balken waardoor er op ieder paneel wel uitsparingen moeten worden gemaakt. Na de 4.30 meter wand gaat er nog 1.30 meter rechtsom waar ook de deur in moet komen. Ook voor de deur kan een goedkope versie worden gebruikt. Deze moet naar buiten opengaan en wel op slot kunnen. De hoogte van de garage is tot aan de balken 240 cm en tot aan het plafond 257 cm. Ik wil u verzoeken om een offerte te maken inclusief materiaal. De klus kan binnen twee weken beginnen.