Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slot en deurkruk vervangen van een binnendeur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slot en deurkruk vervangen van een binnendeur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slot en deurkruk vervangen van een binnendeur

Doors4life deuren met beslag monteren

Ik wil 4 opdekdeuren van doors4life laten ophangen en monteren. Ik wil ook bij alle 4 deuren een deurkruk laten monteren, waarbij bij 2 ook een vrij/bezet slot. 3 deuren bevinden zich op de begane grond en 1 deur op de 1ste etage.

Voordeur ophangen, gaten boren en slot plaatsen

Voordeur ophangen die nog helemaal kaal is. Hierin moet nog het slot gat in verwerkt worden en uiteraard het plaatsen van het slot, cilinder, deurkruk en brievenbus. Tevens moet er nog een raam in geplaatst worden. Het deurkozijn is van hout en tevens moet de oude deur verwijderd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Slot in de voordeur vervangen

Ik wil graag het slot op mijn voordeur laten vervangen door een nieuw slot. Nieuwe cilinder, deurkruk en binnenwerk is aanwezig. De uitsparing moet groter gemaakt worden.

Slot en deurkruk vervangen van een binnendeur

Ik zoek een vakman die op heel korte termijn tijd heeft voor een reparatie aan mijn binnendeur. Het slot is kapot en de deurkruk is afgebroken. Ik laat ze graag allebei vervangen. Ik doe de deur nu open en dicht met een sleutel, maar dat gaat heel stroef. Ik wil de klus even laten bekijken en ontvang daarbij dan uw prijsopgave.

Nieuwe binnendeuren afhangen

Ik wil 3 nieuwe stompe binnendeuren laten afhangen en afmonteren. In de deuren komt een nieuw slot, maar de koperen deurkruk en scharnieren willen we opnieuw gebruiken. Graag ontvang ik een offerte.

CanDo binnendeur afmonteren

Heb een Cando binnendeur, 211,5 cm x 93 cm gekocht en deze dient nog afgemonteerd en afgehangen te worden. Het slot (Nemef)kan uit de oude deur worden overgezet. Nieuwe deurkruk dient gemonteerd te worden, hebben wij ook al gekocht. In huidige deur zitten 3 Paumelle Scharnieren, die wij nog niet hebben gekocht maar daar dient de deur wel mee te worden afgehangen.

Nieuwe binnendeur afhangen

In een nieuwe binnendeur moeten de ruitjes ingezet worden, het slot en de deurkruk omzetten en dan de deur ophangen.

Deurkruk vervangen door deurkruk met slot

Ik heb in een binnendeur van een kamer al wel een deurklink, maar die moet vervangen worden door deurklink met een cilinderslot er in. In de deur zelf moet daarvoor nog een extra gat gemaakt worden. De deurklink met slot is al gekocht bij Gamma.

Plaatsen van een nieuwe voordeur

Ik wil graag de huidige voordeur vervangen door een nieuw exemplaar. Overzetten van de scharnieren, drie-punt-slot en deurkruk. Aanbrengen van de brievenbus. De deurlijst voorzien van nieuwe tochtstrip. Plaatsen van het kleine glas in de deur. Alle materialen zijn aanwezig. Eventueel alleen nieuwe schroeven nodig.

Deuren af laten hangen

Ik heb een voordeur die vervangen moet worden. Van enkel slot naar 3 punts sluiting inclusief het monteren van de deurkruk, brievenbus en glazen plaatje. Daarnaast wil ik ook een schuurdeur laten vervangen. Nieuw binnenslot en deurkruk aanwezig. En de openslaande deuren richting de achtertuin laten nakijken, deze lopen iets aan.

Partners

Partners van Casius