Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen

4 binnen deuren plaatsen en 1 buitendeur

Ik moet 4 slaapkamerdeuren plaatsen. Ik heb ze ongeveer geschetst. De afmetingen zijn als volgt: deur 1: 2 m.11 bij 78 cm deur 2: 2 m.16 bij 78 cm deur 3: 2 m.17 bij 76 cm deur 4: 2 m. 16 bij 77,5 cm Voordeur: 2.m 16,5 bij 76 cm Ik hoop dat het duidelijk is.. Ik ben dinsdag middag aanwezig want ik woon niet daar . Deze duren moeten geplaatst worden

Nieuwe slaapkamerdeuren plaatsen

Ik wil een offerte voor het plaatsen van 4 nieuwe slaapkamerdeuren, en 1 voordeur.

Slaapkamerdeuren van sloten voorzien

Ik wil graag weten hoeveel het kost om op twee slaapkamers een slot te laten plaatsen.

Stompe Lundia binnendeuren afhangen

Ik heb 5 nieuwe stompe Lundia binnendeuren aangeschaft en wil deze binnenkort laten afhangen. Er moeten er 4 worden ingekort van 211,5 naar ongeveer 209 cm. 4 deuren moeten geplaatst worden in bestaande oude kozijnen, 1 deur in een nieuw kozijn. Het gaat om 1 badkamerdeur, 3 slaapkamerdeuren en 1 kastdeur. In 1 slaapkamerdeur moet een slot worden geplaatst. Het plamuren en schilderen van de kozijnen doe ik na het plaatsen zelf. Ik ontvang graag uw offerte.

Sloten plaatsen in slaapkamerdeuren

Ik wil graag in 2 stompe slaapkamerdeuren sloten laten plaatsen. Benodigde materiaal in overleg.

Deuren in huis laten vervangen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuwe toiletdeur laten plaatsen/afhangen, een nieuwe woonkamerdeur en 4 slaapkamerdeuren. Het gaat om opdekdeuren. Het zou gaan om houten deuren. Het verwijderen en afvoeren doen we zelf. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Binnendeuren afhangen en wandje plaatsen

Ik wil graag 3 binnendeuren laten afhangen. Hierbij gaat het om 2 slaapkamerdeuren en 1 badkamerdeur. De badkamervloer is hoger dan de vloer op het halletje. Daarnaast zal er een wandje van gipsplaten van ongeveer 1 meter geplaatst moeten worden. De deuren zijn aanwezig, de overige materialen niet.

Deuren met beslag en sluitwerk plaatsen

Nieuwe deuren moeten voorzien worden van scharnieren, deurkrukken, slot (wc) en worden afgehangen. Aantal: 3 slaapkamerdeuren, 1 haldeur, 1 wc-deur, 1 woonkamerdeur. Het gaat in totaal om 6 deuren. Graag hiervoor een offerte.

Vier opdek binnendeuren plaatsen

Ik wil 4 nieuwe binnendeuren (opdek) laten plaatsen. IDeuren halen bij Praxis, we weten al welke. Drie slaapkamerdeuren en 1 voor de badkamer.

Het plaatsen van 6 slaapkamerdeuren. Ze ...

Het plaatsen van 6 slaapkamerdeuren. Ze moeten op maat worden gemaakt en er moet hang en sluit werk aan gemaakt worden. Indien mogelijk kan er gelijk een stukje van het plafond in de hal boven worden dichtgemaakt. Dit is ongeveer 40x40.