Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Slaapkamer raam aanpassen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: slaapkamer raam aanpassen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: slaapkamer raam aanpassen

Kozijnen repareren en of vervangen (4)

1 openslaande raam deze is in de hoek erg slecht deze zit aan mijn slaapkamer kant en deze zal hoog waarschijnlijk moeten worden vervangen. ook 1 grote raam waar als het veel regen en wind op staat dan lekt het naar binnen. deze zal gerepareerd moeten worden, liefst heb ik dat het bedrijven even langs komt om even te kijken en betere uitleg te geven en dat er een duidelijke offert kan komen ivm dit rekening voor de Vve is waar ik voorzitter van ben.

kozijn vernieuwen 1e etage slaapkamer

Ik wil graag mijn houten kozijn ( hout ) laten vervangen 1e etage slaapkamer. De buitenmaat is 300 x 160 cm. Graag wil ik weer een kozijn van hout erin laten plaatsen. Het raam dat er nu in zit kan er weer in worden geplaatst. Deze hoeft dus niet te worden vervangen. Tevens hoeft het kozijn niet te worden geschilderd.

Draairamen naar draai kiepramen ombouwen

Graag zouden we willen weten wat de mogelijkheden zijn om een bestaand houten kozijn met naar buiten openslaande ramen om te bouwen naar een draai/kiepraam constructie zonder de volledige kozijnen te vervangen. Op het ogenblik hebben we een 4-tal ramen waar dit speelt nml. - Keukenraam; afmeting bewegend raamdeel ca. 910x1540mm (bxh) – 1 stuks - Slaapkamer 1; afmeting bewegend raamdeel ca. 710x1650mm – 1 stuks - Slaapkamer 2; afmeting bewegend raamdeel ca. 825x1750mm (bxh) - 2 stuks In de bijlagen stuur ik een aantal foto’s welke hopelijk duidelijkheid geven omtrent de huidige situatie. Vraag is daarbij is of bij vervanging de afmeting van het bestaande raam zelf na aanpassing niet kleiner zou gaan worden. Kunt u aangeven of ombouw mogelijk is? En zo ja, wat zijn hierbij de geschatte kosten? Mocht u zelf nog vragen hebben om een beter beeld te krijgen, dan hoor ik dat graag! Alvast bedankt voor uw reactie en met vriendelijke groet,

Kantelbaar dakraam plaatsen

We willen van de zolder een slaapkamer maken en willen daarom een dakraam plaatsen. Op dit moment is er geen dakraam. Onze voorkeur gaat uit naar een raam met de afmeting van 55 x78 cm.

Kattenluik dichtmaken in de muur en ventilatierooster plaatsen in spouwmuur

Ik zou graag twee dingen willen aanvragen. 1 het sluiten van het kattenluik dat in de spouwmuur zit. Het katten luik zit dwars door de muur en wij hebben geen kat. Dit moet netjes aan beide kanten worden gesloten. Als tweede zou ik graag een ventilatie rooster plaatsen in een muur die lucht aan zal trekken vanuit een slaapkamer zonder raam naar de woonkamer. Het betreft een spouwmuur.

Slot laten zetten

Ik wil graag in mijn woning een (insteek)slot laten plaatsen in de deur van mijn slaapkamer. Sowieso in mijn eigen slaapkamerdeur (normale deur met deuropening, geen raam erin), maar mogelijk ook in twee andere deuren van mijn huisgenoten.

Vervangen alle kozijnen en ramen begane grond woning

Hallo, We willen de kozijnen met de ramen van onze begane grond woning vervangen. Dit zijn de maten in hoogte en breedte: 1. Tuinraam met schuifdeur: 2m x 2,5m 2. Woonkamer raam 1: 1m x 1m 3. Woonkamer raam 2: 1m x 1m 4. Slaapkamer raam: 1m x 2 m Graag ontvang ik offerte voor en houten en kunststof kozijnen met ramen. Alvast bedankt.

Raam in buitenmuur plaatsen

In de slaapkamer op de 1e etage willen we graag een raam installeren in de buitenmuur. Afmetingen in onderling overleg, minimaal dubbelglas. Gaat vooral om meer licht, is al voldoende ventilatie.

Houten Kozijn met lekkage repareren

Wij hebben een lekkage onder ons houten raam kozijn, in de slaapkamer. De lekkage zit aan de onderkant en op de muur eronder aan de binnenkant zijn er ook zwarte plekken. De afmeting durf ik echt niet te zeggen, het is wel een groot raam. Ons appartement is in een historisch pand (+/-1809). Kan eenvoudig afstellen of vervangen van hang en sluitwerk zijn, kitten of het kozijn zelf. Daar ontvangen we graag advies over. Kozijn is eenvoudig te bereiken via achter balkon. Het zit op tweede verdieping aan de achterkant. Graag ontvang ik offertes per email, eventueel kan een afspraak per telefoon gemaakt worden.

Raamkozijnen vervangen

Ik wil twee houten raamkozijnen vervangen op mijn bovenverdieping, voor houten kozijnen met HR++ dubbelglas. Het ene raam zit in een slaapkamer, de andere boven een trapgat. Beide ramen zijn elk ongeveer 1,5 m2

Partners

Partners van Casius