Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

4 seizoenen pui plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 4 seizoenen pui plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 4 seizoenen pui plaatsen

4 seizoenen pui plaatsen

Het gaat om een drie seizoenen pui met een maximale breedte van circa 25000mm en een hoogte van circa 22000mm. In de bijlage heb ik een foto van de achterkant gevoegd waarbij het gaat om de vervanging van de deur en het rechter raam op de foto (het raam met een stuk muur eronder). Graag zou ik drie openslaande deuren willen aan de rechterkant op de foto en één glaswand aan de linkerkant op de foto. Mijn voorkeur gaat uit naar kunststof.

Plaatsen 4 seizoenen pui of openslaande deuren

De pui van ons vakantiehuisje is heel slecht, met name de kozijnen (hout). Omdat dit toch vervangen moet worden, willen we hier graag meteen een 4 seizoenen pui (helemaal wegklappend) of openslaande deuren laten plaatsen (afmetingen van raam en deur zijn nu bij elkaar 228 breed en 190 hoog). Dit het liefst van hout (past beste bij het huisje) of hout-look-a-like. Het moet van de buitenzijde afsluitbaar zijn omdat dit tevens de ingang van het huisje betreft. Er moet daarom een aparte ‘loopdeur’ zijn. Het werk betreft dus het opnemen, evt. bestellen en plaatsen van de nieuwe deuren. De doorgang is nu nog te laag (190) en moet verhoogd worden naar ong 210. Er is geen dragende bint in deze muur en deze zal ook geplaatst moeten worden. Vanwege regels rondom geluidsoverlast, moeten de nieuwe deuren ruim voor de zomer geplaatst worden.

4 seizoenen pui in achtergevel

In mijn bestaande woning zorg ik zelf voor een aanbouw. Hiervoor zoek ik wel een vakman die een kozijn kan maken en eventueel kan plaatsen. Het is de bedoeling dat de aanbouw eind februari / begin maart gerealiseerd is. Mijn voorkeur gaat uit naar een 4 seizoenen pui. 3000(b)x2260(h) loopdeur rechts vanaf binnen bekeken. 3 delen voorkeur. Links 2 delen, rechts losse loopdeur.

4-seizoenen pui plaatsen

Wij willen graag in onze, nog te bouwen uitbouw een 4 seizoenen pui van 4 meter breed. Dat is precies de maat van de uitbouw. Kan dit? Zo ja, wat kost ons zoiets? Kleur graag antraciet.

4-seizoenenpui monteren

De aanvraag heeft betrekking op een harmonica deur /4 seizoenen pui voor een mogelijk aanbouw aan ons huis. Hier zouden we 2 puien van ieder 3 meter breed en 245 cm hoog nodig hebben, 3 deuren per pui en 1 loopdeur. De 2 puien zouden in een hoek van 90 graden tegen elkaar geplaatst worden, waarvoor ze 1 hoek van de uitbouw zouden vormen.

Houten pui laten plaatsen

Ik wil graag een 4 seizoenen pui met harmonicadeur (van hout) laten plaatsen. De hoogte= 213 cm x breedte 352 cm. Naar binnen draaiend, met een 8 vaks roedeverdeling, ventilatieroosters en dubbel glas. kunt u mij een offerte doen toekomen?

Vier seizoenen schuifpuien plaatsen

Wij zijn op zoek naar 2 vierseizoenen schuifpuien van ieder 4 meter breed, hoogte van 2.7 meter in bestaande bouw en 1 schuifpui van 2.4 meter breed en 2.70 meter breed in een nieuwbouw. Het gaat om smalle kozijnen, volledig weg te vouwen en de middelste 2 deuren ook afzonderlijk naar buiten te openen. De voorkeur gaat uit naar een aluminium pui of naar aluminium met kunststof. Graag horen wij de mogelijkheden voor deze werkzaamheden.

Schuifdeur en penant vervangen door kunststof harmonicadeuren

Op het moment hebben wij een schuifdeur, een klein stukje muur en een aparte deur in de achterpui. Wij willen graag weten wat de kosten zijn van een seizoenen pui incl. plaatsen. D.w.z. dat het kleine stukje muur eruit gesloopt moet worden en dat de pui vanaf de oude deur tot het einde van de schuifdeuren moet lopen. De totale lengte wordt dan ongeveer 3,70 m. Het slopen is voor ons geen probleem. Daar hebben wij genoeg familie voor.

Kozijn met aluminium harmonicadeuren plaatsen

Ik heb nu een Hamstra schuifpui en overweeg die te vervangen door een 4 seizoenen pui. Ik ben benieuwd naar de kosten van een pui met een buitenwerkse maat van 2610 mm en een hoogte van ongeveer 2110 mm, met één loopdeur. Ik heb een voorkeur voor aluminium, maar hout of kunststof zijn ook opties.