Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurdeur verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurdeur verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurdeur verplaatsen

Schuurdeur met kozijn verplaatsen

Schuurdeur verplaatsen Ik wil een schuurdeur met kozijn verplaatsen van de lange zijde naar de korte zijde en dichtmetselen of afwerken met rabatdelen. Het gaat om een simpel steens schuurtje. Wat zijn de kosten hiervoor?

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil een schuurdeur met kozijn verplaatsen naar de andere zijde van de muur en dichtmetselen of afwerken met rabatdelen. Het gaat om een simpel steens schuurtje. Wat zijn de kosten hiervoor?

Schuurdeur inclusief kozijn verplaatsen

Ik wil een schuurdeur met kozijn verplaatsen naar andere zijde van de muur en dichtmetselen. Het gaat om een simpel steens schuurtje van een jaren 60 woning. Wat zijn de kosten hiervoor?

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil het kozijn inclusief schuurdeur van mijn houten schuur verplaatsen. Het is een standaard houten schuurtje (zie afbeelding) De schuurdeur zit nu aan de voorkant van de schuur. Ik wil deze naar de zijkant van de schuur verplaatsen. De schuur is niet zo groot, ongeveer 2 meter bij 3 meter. Er zit een normale maat deur in.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Ik wil de schuurdeur van mijn schuur verplaatsen. De schuurdeur zit nu aan de voorkant van de schuur. Ik wil deze naar de zijkant van de schuur verplaatsen. De schuur is niet zo groot, ongeveer 2 meter bij 3 meter. Er zit een normale maat deur in, en boven de deur zit een houten schot. Ik weet niet zeker of er ook stenen achter zitten of niet, maar volgens mij niet.

Schuurdeur verplaatsen

In een stenen schuur moet de schuurdeur worden verplaatst van de lange zijde naar de korte zijde. Dit moet gebeuren met de bestaande huidige deur en kozijnen. Nieuwe of huidige stenen gebruiken om het gat dicht te metselen. Svp via de mail contact opnemen of op werktelefoon VM inspreken.

Schuurdeur verplaatsen

Wij zouden graag op zeer kort termijn onze schuurdeur van de voorkant naar de zijkant verplaatsen. Het gat dat achterblijft willen wij zo goed mogelijk gedicht hebben zodat het een geheel blijft. De schuur is van hout en 3 x 2 meter.

Schuurdeur in een stenen schuur verplaatsen

Graag willen we de schuurdeur verplaatsen. Het is een stenen berging en makkelijk te bereiken.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Ik heb een houten schuur in de tuin staan. De deur wil ik graag naar een andere kant laten verplaatsen. Het ontstane gat wil ik dan graag laten dichttimmeren met horizontale planken die precies lijken op de planken van de schuur, zodat het een mooi geheel wordt.

Verplaatsen voordeur + plaatsen raam

Ik wil graag mijn voordeur verplaatsen naar de plek daarnaast, daar zit een schuurdeur in op dit moment, en vervolgens een raam laten plaatsen waar nu de voordeur zit. Graag zou ik willen weten hoeveel dit zou kosten als ik dit laat doen door jullie. Er zou waarschijnlijk een stuk van de huidige voordeur af moeten worden gehaald voordat deze in de schuuropening past, ongeveer 10 cm.