Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurdeur weer sluitend maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurdeur weer sluitend maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurdeur weer sluitend maken

Schuurdeur weer sluitend maken

Onze schuurdeur sluit niet meer. De deur lijkt een beetje verzakt, waardoor die niet meer in de sluiting valt en dus niet meer dicht gaat

Schuurdeur sluitend maken en luik in parketvloer maken

De deur van een oude schuur kan niet meer op het knip slot. Het sluit niet meer op elkaar aan. Tevens zou er in de kamer in de parketvloer en de ondervloer een toegang gemaakt moeten worden tot de kruipruimte.

Schuurdeur vervangen

Leveren en plaatsen van een nieuwe schuurdeur. Houten schuurdeur. Mogelijkheden bekijken om bestaande garagedeur inbraakveilig te maken en goed sluitend.