Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurdeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurdeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurdeur plaatsen

Schuurdeur van CanDo plaatsen

Het monteren van de schuurdeur. Cando ML599

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.

Schuurdeur plaatsen

Vervanging van schuurdeur. Nieuwe, kale deur gekocht, maar moet nog geplaatst worden. Scharnieren, slot en dergelijke moeten nog geplaatst worden. Ik weet niet wat hier gebruikelijk voor is dus wil mij hierover laten adviseren door de vakman.

Cilinder vervangen van voordeur

Graag wou ik een cilinder in mijn voordeur laten opmeten en aanschaffen en laten zetten en een nieuwe cilinder in mijn schuurdeur ook voor een nieuwe heb ik een maat nodig en graag laten plaatsen. Zelf heb ik er helemaal geen verstand van

Schuurdeur vervangen met sluitwerk

Ik wil een nieuw schuurdeur laten plaatsen van type ML 480 Buitendeur inclusief hang- en sluitwerk.

Kozijn en schuurdeur vervangen

Ik wil een kozijn en deur laten vervangen van een schuur. Het gaat om een standaard deur. Dus het kozijn plaatsen en de deur al laten hangen, ook moet het (enkel)glas in de deur geplaatst worden. Ook moet het beslag gemonteerd worden. Het kan gewoon van vurenhout zijn.

Schuurdeur plaatsen

Ik wil graag de schuurdeur vervangen (201,5 x 88). Bijvoorbeeld Cando ML559 van Praxis. Hij draait nu nog naar binnen. Hij moet straks naar buiten gaan draaien. Dus ook kozijn beetje aanpassen. Slot kan hergebruikt worden.

Schuurdeur laten afhangen

Schuurdeur plaatsen. Afmetingen van de deur zijn 2.11 x 0.87 m. Materiaal is hout. Optioneel in de offerte is ook het leveren van de deur, dit ligt aan de meerprijs.

Schuurdeur op maat maken en plaatsen

Ik wil een nieuwe schuurdeur op maat laten maken. Breedte is ongeveer 85 cm. De hoogte varieert want loopt van bovenaf schuin. Er moet een slot in zitten. Hij hoeft alleen gegrondverfd te zijn want lakken doe ik zelf wel in de kleur donkerbruin. Hij dient ook geplaatst te worden door u. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe schuurdeur plaatsen

Ik heb een nieuwe schuurdeur nodig. De deur inclusief een raam en slot zijn nog niet in mijn bezit. De deur moet wellicht geverfd worden (?) en gemonteerd (opgehangen). Tevens het kozijn nakijken. Kunt u aangeven wat ik moet bestellen of kunt u het eventueel mee leveren?

Partners

Partners van Casius