Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuurdeur met houtrot vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuurdeur met houtrot vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuurdeur met houtrot vervangen

Schuurdeur met houtrot vervangen

Wij willen onze schuurdeur vervangen en eventueel ook ander rot hout (op inspectie van u). De schuurdeur is helemaal verrot aan de onderkant en volgens mij ook de achterdeur van het huis. Een aantal kozijnen zouden eventueel dus ook vervangen moeten worden. Het gaat om deuren van ongeveer 200 bij 80 cm.

Dorpel met houtrot en kozijn schuurdeur vervangen

De dorpel en de onderste delen van het kozijn van de schuurdeur zijn rot. Ik zou graag een kunststof dorpel willen en de kozijnen vervangen. Graag ontvang ik van u een offerte

Onderzijde van een schuurdeur vervangen

Ik heb een 4 cm dikke schuurdeur, een stapeldorpeldeur, waarvan de onderste 2 planken door houtrot zijn aangetast. Ik wil deze laten repareren en ontvang daarvoor graag uw offerte.

Schuurdeur en deurkozijn vervangen

Ik wil mijn schuurdeur binnenkort laten vervangen door een nieuwe dichte schuurdeur met goede scharnieren en een slot. De onderkant van de kozijnstijlen en de onderdorpel zijn door houtrot aangetast. Ik wil hier even laten beoordelen of dit gerepareerd kan worden of dat vervanging van het kozijn beter is. De deur moet ook even goed worden opgemeten. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte. Mijn wens is een deur in een budgetvriendelijke prijsklasse. Ik kan deze eventueel ook zelf kopen, afhankelijk van de aanbieding.

Schuurdeur met houtrot vervangen

Wij willen graag een schuurdeur voor onze scheur. Omdat de oude verrot is. De maten zijn nu 89 breed 202 hoog. Scharnieren aan de rechterkant. Met slot. Wie kan z'n deur maken?

Dorpel met houtrot vervangen

De drempel van de schuurdeur is verrot en zal vervangen moeten worden, waarschijnlijk ook een deel van de stijlen.

Schuurdeur met houtrot vernieuwen

De achterdeur van de schuur is verrot. Er moet een nieuwe in. Die is al bij de bouwmarkt besteld. Ik heb precies dezelfde deur gekocht. De scharnieren, het glas en het beslag kan worden overgezet. Wat rekent u hiervoor?

Schuurdeur met houtrot vervangen

Onze schuurdeur is gedeeltelijk verrot. We zoeken een nieuwe hardhouten schuurdeur die lang mee kan gaan. De oude deur heeft nog glas dat heel is. Waarschijnlijk ook ander slot? Graag een offerte voor deur met en zonder nieuw slot. De deur is 1.90 meter hoog en 1.08 meter breed Het glas is 1.02 meter x 0.86 meter. Bij voorkeur contact per e-mail.

Schuurdeur met raam vervangen

Vanwege eerdere reparatie van houtrot, dat weer terug is gekomen, lijkt mij vervanging van de schuurdeur de enige mogelijkheid. De maat is: ongeveer 87 x 211 cm. De voorkeur gaat uit naar een vurenhouten deur of iets dergelijks, geen hardhout. Het hang- en sluitwerk mag simpel, geen cilinderslot. Het glas mag dikker helder glas, geen draadglas, zijn.

Schuurdeur met houtrot vervangen

De deur van mijn schuur is verrot en moet vervangen worden. Graag hoor ik wat de kosten zijn voor het vervangen van deze deur, inclusief de deur zelf. Het betreft een deur van 202 x 87,8 met een ruit op 100 cm vanaf de grond.