Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Oude schuur vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: oude schuur vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: oude schuur vernieuwen

Behuizing van dakgoten, raam en deur vernieuwen

Wij zoeken iemand die de behuizing van onze dakgoten kan en wil vervangen. Het gaat hier alleen maar om het buitendeel van de dakgoten; niet het zink. Ook het raam en de deur, inclusief de kozijnen, van onze schuur zijn aan vervanging toe. Graag horen we of u een klusjesman voor ons kunt vinden.

Herstelwerkzaamheden aan kozijnen en gevel

Verschillende herstelwerkzaamheden die uitgevoerd moeten worden: Schuur: 2 gevelplaten vervangen en stukje kozijn herstellen Huis: achterzijde lat boven tuindeuren vernieuwen en kozijn raam eerste verdieping kleine reparatie Huis: voorzijde gevelplaten boven 2e verdieping vervangen Zie foto's voor impressie.

Oude schuur vernieuwen

Huidige stenen schuur is gescheurd. Deze wil ik laten slopen en op dezelfde plek wil ik een nieuwe stenen schuur van 3 x 3 meter met een plat dak en een raam. Er moet even gekeken worden of onderheien nodig is. Graag starten met de bouw ergens in het voorjaar.

Vernieuwen van boeidelen

Schuur opnieuw dakdekkers en nieuwe boeidelen (kunststof) plus daklijsten. Dus ook de daklaag moet vervangen worden en hij moet dan schuin aflopen naar de afvoer. Het is zo'n 2.70 breed en 3.20 lang. Liefst voor 1 september uitvoeren. Mijn schuur wordt opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.

Schuurdeur buiten vernieuwen en afhangen

Wij hebben een achterom met een houten schuur. De schuurdeur is aan vervanging toe. We laten de deur hier graag inmeten en daarna een nieuwe dichte deur monteren met goede scharnieren en een nieuw slot. Ik ontvang graag uw prijsopgave inclusief alle materiaalkosten.

Dakbedekking, boeiboorden en kozijnen vernieuwen

Ik wil graag het bitumen dak van de schuur vernieuwen (2.97 x 2.17 meter) inclusief de boeiboorden, kozijnen en schuurdeur.

Houtwerk van de schutting en schuur vervangen

1. Schutting van 4 schermen, 180X180; geïmpregneerd hout. Plus palen. 2. Rabbatdelen van achterzijde schuur vernieuwen; geïmpregneerd hout

Plafonds, vloeren en wanden vernieuwen of opknappen

Ik woon in een jaren dertig woning, waar in een slaapkamer van 6 x 4 meter nog een oud plafond zit met riet eronder op een hoogte van ongeveer 240 cm. Ik wil dit plafond laten verwijderen en er een nieuw plafond met nieuwe rachels laten plaatsen, afgewerkt met schuurwerk. In het plafond moet weer 1 lichtpunt worden geplaatst. Verder kraakt in die kamer de houten vloer behoorlijk en we willen laten bekijken hoe dit is aan te pakken. Mogelijk moeten de vloerdelen worden vervangen door vloerplaten, als ze niet beter kunnen worden vastgezet. Verder willen we als optie een prijsopgaaf voor een geluidsisolerende wand van ongeveer 6 x 2,5 meter afgewerkt met schuur-/stucwerk. Dit betreft een wand voor de scheidingsmuur met de buren. Er zitten 2 dubbele contactdozen in deze muur. We ontvangen graag uw offerte.

Deur en deurkozijn van de schuur vernieuwen

Ik wil graag de deur + kozijn van mijn schuur vervangen. Er moet een deur in van 1 meter vrije doorgang. Omdat ik nu een bredere deur wil dan huidige moet het compleet kozijn worden vervangen. Ook met het metselwerk wand naast de deur worden aangepast.

Houten gevelbekleding op de schuur vernieuwen

Buitenkant van mijn schuur op laten knappen, dus nieuw houten planken plaatsen.

Partners

Partners van Casius