Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur met prieel laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur met prieel laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur met prieel laten maken

Schuur met prieel laten maken

De schuur en prieel met dak erop zal 4 bij 7 meter worden. Dus 5 meter hoog in totaal.

Prieel/overkapping laten maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een prieel/overkapping. Deze willen we plaatsen tegen de schuur aan. De schuur staat aan de achterzijde van de tuin, in de achtertuin. De tuin is goed te bereiken van achterom. Er is een grote parkeerplaats achter onze woning. Er zit een boeideel op waarvan ik denk dat hij er wel onder past. Maat 300 cm breed en maximaal 200 cm diep. Hoogte: standaard (rond 220 cm). Achterzijde en linkerzijde (als je ervoor staat) voorzien van een dichte houten wanden en een hemelwaterafvoer (regenpijp aan de buiten zijkant, links). Graag een prijs inclusief plaatsen.

Schuur opbouwen

Wij hebben een schuur nieuw in de doos liggen die nog opgebouwd moet worden. Formaat: 300 x 600 x 232 cm (B x D x H), Materiaal: platen 0. 25 mm dik gegalvaniseerd staal met colorbond. Onder de schuur moet nog bestraat worden. Tegels zijn reeds aanwezig, moet nog wel gevlakt worden met zand (er ligt nu gras). Vervolgens hebben wij nog een prieel van 4,5 x 4,5 meter die opnieuw geschuurd moet worden en van lak / verf / vernis moet worden voorzien en een nieuw dak. Prieel staat op dit moment uit elkaar. Graag ontvang ik een totaalprijs of een prijs voor het straatwerk / plaatsen van de schuur / werkzaamheden prieel.

Prieel maken

Ik wil een prieel overkapping van mijn schuur, dit ten behoeve van mijn motor en een extra zit voor gezelligheid met een BBQ in een tafel. De maten waar het om gaat is 340 x 280 x 238 meter lxbxh. Materiaal kan door u geleverd worden, helemaal van hout.