Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur en overkapping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur en overkapping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur en overkapping

Dichte overkapping realiseren tegen schuur aan

Ik zoek een specialist die een dichte overkapping kan realiseren tegen een schuur aan. Dit mag tussen bestaande schuttingen (van buren). De afmetingen had ik als volgt voor ogen: 300 bij 270 bij 240 cm hoog. Mogelijkheden en foto's wissel ik graag uit met de vakman.

Schuur en overkapping

We willen graag een nieuwe schuur bouwen met een overkapping tussen de twee schuren die deze twee met elkaar verbindt. Een schuur staat er nu al, graag zelfde soort schuur nu bijbouwen. Schuur van 3 x 2 m en 2,20 m hoog met plat dak van hout. De overkapping kan gebouwd worden op houten balken met een . houten balken met plaat. De tuin zakt dus er zal geheid moeten worden. De tuin is goed te bereiken via grote poort en is een hoekhuis.

Schuur met overkapping metselen en oude schuur slopen

Wij zijn op zoek naar een goede metselaar die een schuur van ongeveer 1.70 x 3.00 met overkapping 3.00 x 3.00 kan metselen (L-profiel met plat dak). Inclusief fundering, heien en afwatering en plat dak. We hebben nu een schuur dicht bij onze woning staan, maar dat is precies de plaats waar de meeste zon is. Daarom willen we de schuur verplaatsen. De oude zou eerst gesloopt moeten worden. We willen graag de afwerking aan de binnenzijde ook gedaan hebben. Elektra is niet nodig. Isolatie hoeft ook niet. Zelf halen we alles leeg. We hebben geen achterom. Rond mei zouden we graag willen beginnen als dat kan.

Tuinschuur met overkapping plaatsen en oude schuur afbreken

Tuinschuur is aan vervanging toe. Graag willen we een nieuwe tuinschuur laten plaatsen met haakstaande overkapping van duurzaam hout: Douglas of eiken? Afmeting schuur van ong. 2,40x2,20 meter (bxd) met aan de zijkant de deur en overkapping van ong 4x 2 meter (deels een dichte achterwand ivm schuttingdeur die er tussen zit) Het gaat om een verzekeringskwestie. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Dubbele overkapping aan bestaande schuur

Ik ben op zoek naar een timmerman die twee overkappingen kan realiseren in de tuin en een houten terras kan aanleggen. Afmetingen afdak 1: 3.5 bij 2.5 meter, afmeting afdak 2 (boven terras): 3 bij 2.5 meter. Op de plaats van het te realiseren terras liggen nu tegels, deze dienen verwijderd te worden en vervangen te worden door hout.

Realiseren houten overkapping aan de schuur met spots

Ik wil graag een houten overkapping of afdak aan mijn schuur van 5m x 4m. De overkapping dient in de kleur wit afgewerkt te worden. Aan het plafond moeten er enkele spotjes komen en daarvoor elektra worden gerealiseerd.

Golfplaten/houten overkapping plaatsen

Ik zoek een timmerman die in onze achtertuin een overkapping kan plaatsen aan onze bestaande schuur. De overkapping moet ongeveer 5 bij 6 meter worden. Het gaat om een hoekwoning, waarvan de achtertuin goed bereikbaar is. De schuur heeft een zadeldak.

Schuurdak vervangen en overkapping bouwen

Het stro dak van het schuurtje wil ik graag laten vervangen. Het dak is 4.75 meter lang en 2.90 meter breed. Naast de schuur wil ik een overkapping laten plaatsen van 3.35 bij 2.90 meter. Het nieuwe kunststof dak en de houten overkapping krijgen 1 groot kunststof dak.

Overkapping maken aan schuur

Overkapping plaatsen, van Douglas hout, met plat dak, ongeveer 5,5 meter bij 4,5 meter (zie bijlage). Er is overigens onlangs een bouwvergunning afgegeven.

Schuur met overkapping laten maken

Wij willen een schuur gedeeltelijk afbreken en daar een klien schuurtje van maken en vervolgens daar een overkapping tegen plaatsen. Schuur nu 2,5 bij 5,5 meter. Dit wordt dan schuur van 2,5 bij 2 meter en daaraan vast overkapping van 4 bij 3 meter. Hoogte ca. 2,5 meter. Het is redelijk goed toegankelijk allemaal.

Partners

Partners van Casius