Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuur met betonvloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuur met betonvloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuur met betonvloer

Schuur met betonvloer

Ik heb een houtenschuur van 2.3 m breed x 3.5 m lang en (2.7 m naar 2.3 m aflopend) hoog met daarin een deur met glas en een tuintegel vloer. Langs deze schuur is een korte schutting van 80 cm breed met een port die 95 cm breed is en toegang bied tot de brandgang. Ik zou graag de schuur in dezelfde stijl/ maten willen vernieuwen en met een betonvloer.

Bestaande schuur uitbouwen tot een garage

Ik heb een bestaande houten gekoppelde schuur met eigen P-vak. De schuur is nu ongeveer 3 x 3 meter. Ik heb de ruimte om de schuur 1.5 meter breder te laten maken en 5.5 meter lang. Ik wil aan de voorkant een roldeur laten plaatsen en achter de bestaande deur behouden. Er moet wel een nieuwe betonvloer gestort en afgewerkt worden. Vergunningsvrij in verband met de gele sector. Ik hoor graag van u.

Bekisting maken voor een betonvloer

Ik wil graag een bekisting laten maken voor een betonvloer van 10 cm voor een schuur met stallen. Omdat het aan de achterzijde afloopt, zal daar een 'stevigere' bekisting moeten komen. Het gaat om 40 m2 in een l-vorm: 6 x 3 + 6 x 3.5 meter. Er ligt al aangetrild witzand, dus het gaat echt alleen maar om de bekisting.

Garage met schuur en overkapping bouwen

Het zetten van een garage en schuur van 4 x 14 m. Eerste gedeelte van 6 m (garage) met draaideuren als garagedeur, hardhouten deur en 2 ramen, dan 3 m overkapping, dan 5 m schuur, hardhouten deur en 2 ramen. Hoogte buitenmuur 2,40 m zadeldak 45° met sneldekpannen. Gevlinderde betonvloer. Inclusief dakgoten. Geen spouw nodig. Geen elektra of water.

Planken van schuur vervangen

Onderste planken van schuur vervangen en een constructie bedenken om rot tegen te gaan. Onderste plank begint al wat te rotten, komt denk ik omdat het in contact staat met de grond. Schuur staat op betonvloer. Misschien moet de eerste plank wat hoger komen, wellicht een verhoging. Graag advies en offerte.

Garage/schuur bouwen

Het gaat om een garage van 6 bij 14 meter met dubbele garage deuren. Waarbij de goothoogte 2.5 meter en nokhoogte 5 meter is. Over de hele lengte een zolder. Het gaat om een betonvloer storten inclusief bekisting, fundering en "gladde" toplaag. Binnenmuren van kalkzandsteen, buitenwand potdekselen (panelen of hout)met 50 cm vorstrand. Dak: (pannen of panpanelen). Schuur/garage krijgt een lengte van 10 meter scheiding door middel van een kalkzandstenen muur. Resterende 4 meter wordt overkapping. Graag een gespecificeerde offerte en een aparte prijs voor het storten van de betonvloer.

Schuur bouwen

Ik wil graag een schuur laten plaatsen van 4 bij 2.5 meter Op een betonvloer met potdekselplanken en een pannendak.

verbouwenschuur

huidige schuur gaat weg. deze is te klein en willen we breder bouwen. het idee is een houten of stenen schuur met een puntdak met opbergzoldertje. dakpannen op het dak. Met overstekende luifel globale afmeting 2,5 diep 4 meter breed. hoogte 2,5 meter. De huidige schuur kan gelijk gebouwd worden met de buren, op dezelfde afmetingen. tussen de schuren een afdakje. Tevens achterdoorgang bouwen met poortdeur voor toegang naar de tuinen. Ook is het idee over de gehele breedte van de tuinen aan elkaar te bouwen. Slopen doen we zelf, bouw moet gedaan worden. Huidige schuren hebben een betonvloer, deze zal eventueel aangestort moeten worden

Vervangen van huidige schuurtje, 4,5 ...

Vervangen van huidige schuurtje, 4,5 x2,5 meter stahoogte. Afbreken van huidige schuur gemaakt van houten wanden en losse tegels op zand/klei (incl asbestdakje) en monteren van nieuwe schuur met deur aan voor- en achterzijde. Daarnaast raam aan tuinzijde. Inbraakveilig, dus goede deuren en sloten. Advies over aanleg vloer, eventueel storten van betonvloer. De schuur staat in de tuin van een tussenwoning en is even breed als de tuin. Links en rechts staan reeds stenen schuren van buren.

Nieuwbouw van een garage/schuur (met ...

Nieuwbouw van een garage/schuur (met bijkeuken) aan het huis, 2 verdiepingen. Heiwerk reeds gedaan en vergunningen reeds binnen. Gaarne offerte voor werk vanaf betonvloer tot casco-oplevering (wind- en waterdicht). 6x7m.