Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuttingdelen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuttingdelen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuttingdelen plaatsen

Schuttingdelen plaatsen

Plaatsen van 7 schuttingdelen incl palen en een poort met schutting delen.

Overkapping en schutting plaatsen

Een houten overkapping van 500-500 cm plaatsen. De palen ingraven en EPDM op het dak leggen. Tevens een hout-betonschutting ('Luxe hout beton schutting') van 10 meter, dus 6 schuttingdelen, plaatsen. Met onder een plaat met rotsmotief (eenzijdig), betonnen palen en houten schuttingdelen. Een rechte schutting met verticale planken. Aan de kant van een poort dus het is goed toegankelijk. De overkapping en de schutting schaf ik bij Gamma aan. Graag een kostenindicatie voor het plaatsen van beide.

Tuinpoort maken en plaatsen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het plaatsen en maken van een houten tuinpoort van geïmpregneerd hout (bijbehorend bij de huidige schutting. De bestaande palen staan niet meer stevig en moeten ook vervangen worden op zodanige manier dat het er een hele tijd tegen kan. De bestaande schuttingdelen moeten hier weer op aansluiten. Het verwijderen van de oude poort hoeft niet meegenomen te worden in de offerte. De gewenste poort is ongeveer 1 meter breed en 1,9 meter hoog en moet kunnen worden afgesloten.

Schutting van hout en glas plaatsen op een dakterras

Ik wil op het dakterras bij mijn appartement op de 8e verdieping graag wat meer beschutting laten maken, maar wel met behoud van voldoende zonlicht. Het dakterras is 275 x 440 cm. Het gaat om het plaatsen van 1 schuttingdeel van 275 x 150 cm hoog en 1 schuttingdeel van 440 x 150 cm hoog. Boven de schuttingdelen wil ik graag een onderhoudsvrij frame van bijvoorbeeld RVS, met daarin glas van 50 cm hoog. Het is belangrijk dat het onderhoudsvrij is aan de kant van de buren. Ik maak graag een afspraak om de situatie hier te beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een offerte voor de levering en montage.

Schutting met deur plaatsen

Wij zijn op zoek naar een schutting hardhouten palen met houten schuttingdelen en deur. Het gaat om een nieuwbouw project en om 9 woningen. Zijn ongeveer 13 meter lang bij 6 breed. En willen dit op zeer korte termijn. Als het kan in de loop van volgende week!

Tuinschermen met poort plaatsen

Ik wil twee tuinschermen met palen en een poort laten vervangen. Ik wil hier alles laten opmeten en ook de huidige poort met schuttingdelen laten verwijderen en afvoeren. Het moeten houten palen en houten schermen met horizontale delen worden. De poort moet worden voorzien van een slot. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Dubbele poort laten plaatsen

Ik wil een dubbele poort laten plaatsen (met slot). Er moet een auto doorheen kunnen. Ongeveer 3.60 meter breed. Aansluitend een paar schuttingdelen. Ongeveer 4 meter breed. Ook hebben we nog een open stuk tussen de heg. Deze willen we dichtmaken met bijvoorbeeld wilgenmat (2.60 meter breed). Materiaal in overleg. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Schutting, poort en schuurdeur plaatsen

Ik wil graag 2 schuttingdelen en een poort laten plaatsen in mijn tuin. Ook is mijn schuurdeur stuk, de scharnieren zitten los en het raampje is stuk. Kan de deur gerepareerd worden of moet deze worden vervangen?

Schutting en carport plaatsen

Bij de huurwoning die ik binnenkort ga betrekken wil ik diverse werkzaamheden laten uitvoeren. Er staan nu op de erfgrens coniferen en struiken. Die wil ik graag laten verwijderen en daarna wil ik er een schutting laten plaatsen. Ik wil graag betonnen palen en een betonnen onderplaat met verder houten schuttingdelen. Het gaat om 32 m1 in totaal. Verder wil ik in de schutting een enkele en een dubbele deur laten plaatsen. Veel huurwoningen in de straat hebben een carport. Als ik van de verhuurder toestemming krijg wil ik ook een carport laten bouwen. Verder zullen er ook nog wat werkzaamheden aan de bestrating moeten plaatsvinden.

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 6 schuttingen