Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schutting als balkonafscheiding plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schutting als balkonafscheiding plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schutting als balkonafscheiding plaatsen

Schutting als balkonafscheiding plaatsen

Mijn balkon en dat van mijn buurman worden momenteel gescheiden door een metalen hek met ruime spijlen met een tussenruimte van ongeveer 10 cm tussen 2 spijlen. De huidige afscheiding is circa 2,5 meter lang en 1 meter hoog en dient te blijven staan. Over de huidige afscheiding heen, dient een houten schutting te worden geplaatst, bij voorkeur verankerd aan de muur.