Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuivende deuren voor een kastenwand maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuivende deuren voor een kastenwand maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuivende deuren voor een kastenwand maken

Schuivende deuren voor een kastenwand maken

Graag wil ik (schuif)deuren laten plaatsen voor mijn kastenwand. Materialen heb ik nog niet. De kast is van muur tot muur 2.73 meter breed en de hoogte is 2.36 meter voor de kast. Het plafond is op circa 2.70 meter. Graag aangeven wat uw voorkeur is wat betreft de hoogte van de deuren. Wat kost het all in?

Tussenwanden plaatsen

Wij hebben een recreatiebungalow op een park. We hebben daar op de bovenverdieping 3 dakkapellen laten plaatsen. Nu willen we op die verdieping ook enkele tussenwanden met kozijnen en deuren laten plaatsen, zodat er 3 slaapkamers ontstaan. Wij willen daarvoor graag uw offerte ontvangen. Aanvullende informatie: Afwerken bovenverdieping. Plaatsen van drie metalstud wanden met geluidsisolatie volgens het Gyproc systeem. Het integreren van drie deur frames in de wanden met drempel en afhangen van opdekdeuren. Aftimmeren van de balken op de gehele verdieping. Het afdichten van de ruimten onder de vensterbanken bij de vier dakkapellen in relatie met het plaatsen van nieuwe vensterbanken. Aftimmeren van de ruimten onder de draagbalken ( knieschotten) van de vensters en onder de schuine delen met enkele voorzieningen voor een aantal schuivende delen t.p.v diverse elektrische knooppunten en verwarming. Afwerken plafonds van de dakkapellen. Het aanbrengen van een stuclaag op de gemetselde schoorsteen. Het afstuccen van de wanden, de plafonds en de afgetimmerde balken. Afwerken rondom bestaande toilet ombouw. Ik kan u ter informatie een tekening met alle maten toesturen.

Trapkast laten maken

Wij zouden graag een trapkast willen laten maken. Alles erop en eraan, dus wandje, deur etc. De trapkast moet onder de open trap komen. In de trap zit een draai. Er hoeft geen elektra in. Is het mogelijk om schuivende deuren erin te plaatsen? Ook voor de trap een deur, dat de trap afgesloten kan worden.

Inbouwkast maken, radiator verplaatsen en eventueel knieschotten met schuivende deuren maken

Een inbouwkast maken op zolder over de gehele breedte en een radiator op zolder verplaatsen. Eventueel ook nog knieschotten die kunnen schuiven maken. Inbouwkast van 6 meter breed, op zijn top 2.48 meter hoog - bestaande uit leg- en hanggedeeltes. Er zitten twee schuine zijdes in van 2.48 tot 70 cm hoog. Knieschotten 3.60 meter breed en 70 cm hoog.

Schuifwand aan schuine muur (knieschotten)

Wij willen graag een schuifwand bestaande uit 2 langs elkaar schuivende "deuren" op zolder. Het betreft een schuine wand met een steunbalk en de "deuren" moeten vanaf halverwege de wand tot aan de grond komen. Hoogte: 140 cm Breedte: 310 cm

ik wil graag een wand doortrekken om een ...

ik wil graag een wand doortrekken om een aparte slaap- en woonkamer te maken. Deze wand zal moeten bestaan uit glazen paneeldeuren waarvan twee vaste en twee schuivende. De wand zal 4 meter breed worden. De binnenste twee wil ik graag vast en de buitenste twee schuivend. Dit omdat er weinig ruimte is om, om het bed heen te lopen. Aan een kant van de wand zit een doorlopend kozijn (het is nu nog 1 grote ruimte namelijk). Mijn eigen klusjesman zal hier een extra sponning en nieuw glas inzetten en de benodigde steun maken voor de deuren (met gipsbetonblokken denk ik). Het plafond is 2,40 m hoog. Ik zou de deuren graag op plafondhoogte willen mits dit niet extreem verschilt met deuren met een standaardhoogte (qua prijs). Alvast bedankt.