Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

3 Schuiframen repareren en voor dubbel glas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 3 Schuiframen repareren en voor dubbel glas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 3 Schuiframen repareren en voor dubbel glas

Schuifraam repareren

Ik zou graag een offerte willen voor het repareren van 2 schuiframen a 2.20m. Bij aankoop van de woning werd al aangegeven dat de ramen zwaar zijn met openen dit zou ik graag door iemand willen laten controleren.

3 Schuiframen repareren en eventueel offerte voor dubbel glas

Ik woon in een appartement op de 1e verdieping dat 3 schuiframen heeft. Deze lopen niet meer soepel. Bovendien zijn de touwen waarmee je ze zou moeten openschuiven kapot. De ramen hebben enkel glas. Ik zou ook graag een offerte willen voor het eventueel plaatsen van dun dubbel glas.

Houten schuiframen repareren van historisch monument

Wij hebben een historisch appartrment uit 1650 en gerenoveerd in 2008. Het pand heeft 8 klassieke schuiframen die bij een eerdere renovatie zijn vastgezet. het schuifmechanisme/katrol schijnt nog te werken. wij willen graag een open offerte voor het herstellen van de schuiframen zodat zij weer open kunnen. en optioneel zouden wij graag een offerte ontvangen om de enkel glas ramen te vervangen door geisoleerd glas.

Houten schuiframen repareren

Ik heb een groot - bijna vierkant kozijn in de voorkant van mijn huis. In dit kozijn zitten 4 ramen. De 2 bovenste ramen zitten vast. De onderste zijn schuiframen. Het veren om ze te laten schuiven ontbreken. In deze ramen heb ik eerder dubbel glas laten zetten, maar nu zijn ze bijna niet meer te tillen. Wat ik graag wil is het volgende: 1. herstel van schuifsysteem onderramen 2. bovenramen iets open kunnen zetten naar buiten toe. Dit vereist wellicht wat creativiteit om dit te maken. Graag maak ik kennis met een timmerman/timmermansbedrijf die mij hiermee kan helpen.

Veer oude schuiframen repareren

De veer van een van de schuiframen is kapot. Er moet dus een nieuwe veer in

Schuiframen repareren

In ons huis in Utrecht zitten nog traditionele schuiframen, die niet goed openen en sluiten. Bij 1 van de ramen zijn de balansveren weg en bij de andere moet gekeken worden naar hoe het raam erin hangt en soepeler kan schuiven. Graag laten wij de ramen beoordelen en repareren.

Touwen van een klemmend schuiframen vervangen

Een verticaal schuifraam gaat niet meer open. Ik wil graag dat iemand dit komt repareren. Ik vermoed dat de koorden vervangen moeten worden. Betreft een raam op de tweede etage.

Schuiframen repareren

Een aantal schuiframen in het huis dat we recent hebben gekocht (uit 1890) functioneert niet. We willen de ramen graag weer open en dicht kunnen doen. Het gaat om minimaal 2 en maximaal 4 grote houten schuiframen. Inclusief het weer laten functioneren van het contragewicht. Er zit dubbel glas in de ramen.

Houten schuiframen repareren

In onze woonkamer hebben we drie houten schuiframen (afmeting per raam: 150 x 110 cm). Van twee van de ramen zijn de veer-geleideblokken afgeknapt waardoor de ramen niet meer open kunnen. Wij zien de volgende werkzaamheden: - veer-geleideblokken vervangen - veren vervangen - isolatiestrips plaatsen bij alle drie de schuiframen - 1 raamhendel repareren, want deze is een beetje lam. De veer-geleide blokken, veren en isolatiestrips zijn in huis. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen.

Hardhouten schuifraam repareren

Ik wil graag een offerte aanvragen over een hardhout schuiframen reparatie. Oorspronkelijk was het hoofdvenster in het midden open, maar door een slecht onderhoud was te veel koud, wind en geluid lekkend. Bij de eerste reparatiepoging probeerden de werknemers het raam te isoleren door rubberen strips en poetsstroken te plaatsen, maar dit hielp slechts gedeeltelijk en duurde niet lang. Na een jaar hebben de werknemers bij de tweede reparatiepoging de gewichten en veren verwijderd en het centrale venster met siliconen afgesloten en als oplossing voor ventilatie snijden ze het linkerzijde kleine raam waardoor het mogelijk is om open te schuiven. De baan werd opnieuw zeer slecht uitgevoerd, wat lekkage van wind en geluid veroorzaakt en deze keer ook wat water. Ik zou willen dat het raam terug naar de oorspronkelijke werkende staat gaat (de kleine zijruit raken en het hoofd midden venster weer openen) en natuurlijk goed geïsoleerde op de best mogelijke manier. Ik sta ook open voor alternatieve oplossingen als er problemen komen.