Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifraam kozijnen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifraam kozijnen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifraam kozijnen plaatsen

Raam vergroten en openslaande deuren vervangen door schuifpui

Raam ongeveer 50 cm opzij vergroten, is nu ongeveer 2 bij 2.5 (& nieuwe vensterbank) moet open kunnen liefst schuifraam. Schuifpui ook ongeveer 50 cm breder, nu ongeveer 2 bij 4 hoog. Kunststof kozijnen.

Schuifraam kozijnen plaatsen

Ik wil heel graag een offerte aanvragen voor het leveren van 4 houten schuifraam kozijnen (schuiven naar boven) met HR++ glas in de kleur wit.

Kozijnen vervangen

Raam is 3 meter breed bij 1,8 meter hoog. Graag wil ik weten wat de prijs is van hout, kunststof of aluminium kozijnen met HR++ glas. Belangrijk is dat de verdeling van dorpels en stijlen hetzelfde zijn: het is namelijk een beschermd stadsgezicht. Het is een schuifraam. Graag wil ik de prijs weten inclusief montage als het schuif blijft of draai kiepraam. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Schuiframen herstellen

Schuiframen herstellen Betreft een oude woning met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Het betreft 2 ramen. Graag ontvang ik een offerte.

Schuiframen herstellen

Betreft een woning uit 1924 met oude houten kozijnen en we willen van een schuifraam de katrollen, die bij intrekken woning, 1. 5 jaar geleden kapot waren graag laten herstellen. Of de contragewichten nog aanwezig zijn, onbekend. Graag ontvang ik een offerte.

Trappen renoveren en kozijnen vervangen

Het betreft offerte voor het bekleden van een trap met traploper en roedes en eventueel ook twee open trappen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden door de vakman. Tevens het vervangen van een aantal raamkozijnen inclusief HR++ glas. Aan de voorkant zit een oud schuifraam, maar dit is nu dicht geverfd. En als laatste het verwijderen en behandelen van houtrot in een dorpel van een kozijn. Graag telefonisch contact voor het maken van een afspraak.

Raam aanpassen naar deur tussen keuken en balkon

Ik heb in mijn keuken een raam+paneel waarvan ik een openslaande deur naar het balkon en een raam wil maken. Het betreft een situatie waar er boven een klein schuifraam raam zit (zoiets moet er ook terugkomen), en daaronder een groot schuifraam met linksonder een muurtje (kan blijven) en rechtsonder een houten paneel. In de nieuwe situatie wil ik links een raam (hoeft niet open te kunnen) en rechts een openslaande deur, beiden met dubbel glas. De oude houten kozijnen zitten er nog en lijken goed in tact. De huidige kozijnen zijn van aluminium, graag zou ik er hout of kunstof voor in de plaats laten installeren.

Schuifraam door tuimelraam vervangen

Vakman voor het verwijderen van een oud raam en het leveren en plaatsen van een nieuw raam aan de achterkant van een appartement in centrum Amsterdam. Afmetingen ongeveer 114 cm breed en 196 cm hoog. Is momenteel schuifraam met gewichten. Nieuw raam is idealiter een tuimel/kiep raam met kunststof kozijnen en dubbel glas, maar hoor graag ook andere opties mocht dat beter lijken. Oud raam wel verwijderen, hoeft niet afgevoerd te worden. Zie foto’s voor huidige situatie. Werkzaamheden op korte termijn.

Ramen weer laten openen

De hendels van de aluminium ramen zitten vast en moeten elke keer geopend worden met een hamer. Ook de rubbers van de ramen laten los, oude aluminium kozijnen met schuifraam. Beide herstellen

Hordeur plaatsen en horren voor ramen

Ik wil graag een hordeur (nog niet gekocht) laten plaatsen bij de keukendeur van 80 cm breed en circa 210 cm hoog. Verder wil ik horren laten maken voor 2 ramen. In dit geval lijken mij inzethorren het beste. Het betreft houten (onregelmatige) kozijnen van een jaren dertig appartement. 1 hor van 100 cm hoog en 55 cm breed. En een hor voor een schuifraam van 140 cm breed en 45 cm hoog. Horren kunnen ook geleverd worden - in overleg.