Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifpui vervangen door ramen en een deur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifpui vervangen door ramen en een deur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifpui vervangen door ramen en een deur

Schuifpui vervangen door twee ramen en een deur

Ik heb een appartement op de 2e verdieping met een aluminium schuifpui die toegang geeft tot het balkon. Ik wil die schuifpui laten vervangen door een houten of kunststof kozijn met daarin 2 vaste ramen en een deur. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw offerte voor beide soorten materiaal en uw arbeidskosten.

Reparatie slot schuifpui

Het slot van een aluminium schuifpui is kapot. Eerder is er al een monteur geweest en die had geconstateerd dat het slot vervangen moest worden en dat de onderdelen niet besteld konden worden. Is het mogelijk dat het slot gerepareerd / vervangen wordt? Graag verneem ik ook welke kosten er bij komen kijken.

Wieltjes van een aluminium schuifpui vervangen

Wij hebben een aluminium schuifpui waarvan de wieltjes vervangen moeten worden. Ik weet niet welk merk het is. Ik ontvang graag uw prijsindicatie.

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.

Houten achterpui vervangen of opknappen

Wij willen graag een harmonicadeur of een schuifpui. Betreft een opening van 5630 mm breed en de hoogte is 2800 mm hoog. Hier zit nu een serredak boven. Ook zou ik dit dak willen laten vernieuwen. De serre is nu van hout en glas. Ik zou graag de verschillende mogelijkheden met de vakman door willen lopen.

Loopwagen van de aluminium schuifpui vervangen

Ik wil de loopwagen van een aluminium schuifpui laten vervangen.

GU-beslag van houten schuifpui vervangen

Ik zou graag het GU-beslag laten vervangen van een houten schuifpui, het gaat om de loopwielen, hefslot. Kruk voor beiden kanten inclusief slotgat, looprail. Graag de onderdelen door vakman verzorgd.

Schuifpui vervangen door vast raam

We gebruiken de schuifpui bijna nooit, dus we willen deze laten vervangen door een vast raam. We willen graag een kozijn van kunststof. Afmetingen zijn ongeveer 260 cm bij 190 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren

Het betreft het repareren/ vervangen van de hefboommechanisme van een houten schuifpui. De hefboomfunctie werkt niet meer, omdat iets afgebroken, waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 20 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Onderdorpels laten vervangen

De onderdorpel van onze schuifpui is rot en ook de dorpel van de deur ernaast. Wij willen deze laten vervangen en zijn benieuwd wat de kosten daarvan zijn. Het is nu hardhout en we willen graag kunststof of iets wat duurzaam is. De maat van de pui is 3 meter en van de deur 90 cm. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius