Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifpui installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifpui installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifpui installeren

Schuifpui installeren

Ik wil graag in de achterkant van mijn huis een kunststof schuifpui laten plaatsen, Deze wil ik graag met openslaande deuren naar de tuin. de tuin is via het huis te bereiken. Het liefst in de gehele breedte, 3.80 m breed. Het oude raam en deur moeten dus ook eerst worden verwijderd. De ondergrond is baksteen.

Installeren hordeur

Ik wil deze deur monteren: Bruynzeel plissé hor schuifpui 150x240 wit 700 serie (onderdeel van Praxis-assortiment). Daarvoor moet wel eerst de oude hor deur worden verwijderd.

Aluminium kozijn met harmonicadeur installeren

Ik wil graag een geïsoleerde schuifpui voor een overkapping/ aanbouw laten plaatsen en leveren. Het gaat om een aanbouw van 6 meter breed bij 3.05 meter diep. Ook wil graag de overkapping/ aanbouw laten schilderen. Het gaat aan de buitenzijde om de boeidelen en aan de binnenzijde om de plafonds en de wanden.

Houten schuifpui installeren

Wij willen een pui van 2,2m hoog en ongeveer 3m breed (breedte is flexibel. De hoogte niet ivm de vide. ) Ook willen we openslaande deuren van 2,05m hoog en 1,82m breed. We willen graag houten kozijnen met HR++ glas. Hoop dat jullie ons verder kunnen helpen

Kunststof schuifpui leveren en installeren

Schuifpui hoogte 2,20 meter, schuifpui breedte 4.20 meter. Graag zie ik deze in kunststof geleverd en gemonteerd worden.

Wij willen aan de achterkant van ons ...

Wij willen aan de achterkant van ons huis voor een breedte van 6 meter een schuifpui laten installeren, daarnaast willen we aan de voorkant een kozijn vervangen van een raam van ongeveer 2.30 meter. Beide ramen moeten dubbelglas zijn. Ook willen we in de badkamer en de wc een raampje laten plaatsen. Ook dubbel glas.

Het gaat om het installeren van een ...

Het gaat om het installeren van een andere uitgang naar ons terras. Momenteel is er een groot raam en een buitendeur. Hiervoor willen wij een schuifpui in de plaats. ongeveer 3 meter breed en 2,30 meter hoog.