Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuifdeurtjes onder schuin dak (knieschotten)? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuifdeurtjes onder schuin dak (knieschotten). Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze timmermannen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in uw regio.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuifdeurtjes onder schuin dak (knieschotten)

Schuifdeurtjes onder schuin dak (knieschotten)

Ik wil schuifdeurtjes laten monteren onder het schuine dak op zolder. De materialen zijn nog niet aanwezig. Hoogte ongeveer 70 cm breedte ongeveer 5,50 meter over twee kamers verdeeld.

Tussenwand met schuifdeurtjes plaatsen

Graag wil ik een tussenwand met schuifdeurtjes onder een schuin dak geplaatst hebben. Deze is 420 bij 120 cm.

Schuifdeurtjes maken onder een schuin dak

Ik wil in de kinderkamer onder het schuine dak schuifdeurtjes laten plaatsen voor het opbergen van speelgoed aangezien deze ruimte daar perfect voor is. Het is ongeveer 3 meter breed en ruim 50 cm hoog hoog. Ik laat de klus hier graag even inmeten en ontvang daarna graag uw prijsindicatie.

Schuifdeuren maken onder schuin dak

Graag laat ik 2 schuifdeurtjes op een lengte van 215 cm lang en een hoogte van 110 onder de dakbalk plaatsen. De afmetingen zijn ongeveer en dienen goed ingemeten te worden door de vakman.

Storemax kasten maken onder schuin dak

Ik zou graag in 2 slaapkamers op 1e etage onder schuin dak (knieschot)met het Storemax systeem schuifdeurtjes willen hebben. Er hoeft geen vloerrails geplaatst te worden want er bestaan steuntjes waarmee de kastdeur op zijn plek gehouden kan worden. De ene slaapkamer is 5 meter breed en de andere is 3 meter breed.

Schuifdeurtjes onder een schuin dak maken

Wij willen graag een schuifsysteem onder de schuine wanden van de zolder. (Het liefst van kunststof). Deze moeten 1 meter hoog zijn en over de gehele lengte van 5.70 meter worden geplaatst. Graag ontvangen wij hier een offerte voor. Materialen worden verzorgd door de vakman.

Opbergruimte op zolder herstellen en isoleren

Op zolder hebben wij schuifdeurtjes gemaakt aan de beide schuine kant om daarachter opbergruimte te creëren, echter zit er te veel ruimte tussen de boven- en de onderkant waardoor deze deurtjes uit de rail vallen. Het liefst zouden we willen zien dat de deurtjes in een soepel lopende gefreesde geleider verschoven worden. Misschien moet daarachter ook nog geïsoleerd worden, aangezien het in de winter wel wat koud is. De ruimte is 5 meter breed. Het zit onder een schuin dak. De hoogte zal ongeveer een meter zijn.

Kasten op zolder maken

Aan een kant van de zolderverdieping waar het dak schuin afloopt, wil ik schuifdeurtjes en legplanken laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 5 meter lengte.

Schotten onder schuin dak op zolder laten maken

Wij willen graag aan de zijkanten van de zolder, schuin dak, opbergkastjes met schuifdeurtjes of openslaande deurtjes. Het gaat om 2x 1 meter hoog en 3 meter breed.